PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben ıyı bılıyom Sevgılı cesurr.. Cok sevdıgım bı arkadasım puf noktaları koruma yollarını gosterdıgı saolsun.. Anladın sen
kim mis bu yaf sen genede dikkat et tenhada kistirmasinlar ) aramizda casuslar olabilir )
şikayetM waR!
|
PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben ıyı bılıyom Sevgılı cesurr.. Cok sevdıgım bı arkadasım puf noktaları koruma yollarını gosterdıgı saolsun.. Anladın sen kim mis bu yaf sen genede dikkat et tenhada kistirmasinlar ) aramizda casuslar olabilir ) PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok canım Sen bana bısey yapmazsın :yikildim: yanı yapamazsın dımı :x msnde deneyemmi kucuk bisey le neler yaptigimi gordun d: 10 yillik pc kullanioum artik gerisini sen dusun d: PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aman abıı Ram almaya nıyetım yok olm ne gerek var, kendine bir ghost kur, pc ye bişi olursa 3 dakkada formatla Kendine bir kaç program yükle, kasper başta olmak uzere kimse bişi yapamaz ( Yıllarını vermiş programcılara sözüm yok, hackerların hepsi programcıdır. ) sen dosya mosya almadıkca
Ghostada gerek yok
Koruma kartı takıver 15 ytl ye Ama tabi ghost beleş Bilgiyide alamaz portları kapatıyo netcek baska Hacker da avucunu yalar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|