sende saolasın kardeş
Ve sen SON NEFESIM. Ve sen yine yoksun...
|
Sevdiğim; O şehir vardı ya Hani kapının ardında bırakıp Hasretine gömdüğün Ve gözbebeklerimle yok ettiğin O yürek vardı ya Felçli gözlerinin Özrünü çeken... Acı bir gözyaşı depremiyle Hıçkıra hıçkıra toprak olan Ne o yürek kaldı şimdilerde Ne de o şehir Bulamazsın... Yakmak geliyor içimden yokluğunu Satır satır döktüğüm Özümü siyahi akıttığım Şu kağıtları Yakmak geliyor içimden Beceremiyorum, Bilsen... Ne çok isterdim; Gözlerinde yeşermeyi, Yüreğinde ay gibi tutulmayı Ne de çok isterdim Dönüpte kaybolmamanı... Ne çare; Özlemini, Emanet bıraktığın sevgini Ve arda kalan yokluğunu Bıraktığın bu şehri Gözbebeklerimi çıra ederek Yok ettin Ne katip kaldı Ne de iki satır arzuhal... Sevdiğim, Hayalin Azrail olmuş Beni senden soruyor Ne bilsin günahsız Sırtını döndüğünde Arkada bıraktıklarınla Toprak olduğumu... Ne bilsin Senin bensizliğe göçüp gittiğini Ne bilsin günahsız Senin Siz halini ? TEK KELİMEYLE HARİKAYDI SULTANCIM.. O GÜZEL YÜREGİNDNE MUTLULUK EKSİK OLMASIN CANIM
04-21-2007, Saat: 01:17 PM <
InsensItIve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sensiz olmuyormus saolasın
04-21-2007, Saat: 01:18 PM <
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: saolasın canım sende bir harikasın tşkler
SÜPERRRDİİİ.....HARİKAA....ANLATILACAK KELİMELERR BULAMIYORUMM SAOL PAYLAŞIM İÇİN...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ŞiMdİ SeN YoKsUn Ya . . . | DarkLady | 4 | 474 |
04-14-2022, Saat: 10:27 AM Son Yorum: wildfang |
|
Kimse almasın seni yine bana Kalasın | Masal_yuzLu | 28 | 4,194 |
04-14-2022, Saat: 02:56 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yoksun... | €stapitipiti | 11 | 1,001 |