Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şş sefa msnde dediğin sekilde oy at lenaaa şimdide bana attı görüyor musn tuçeeee?
ya knkaa ben seninle msnde konuşmadım yaa
Anket Başlığı: yalnızca gerçekleri söyleyecegime yemin ederim.... |
|||
eyvallah iyi biridirr??? | 6 | 85.71% | |
nayır nolamaz onun gibi kötüsü yokk bu sitede!!! | 1 | 14.29% | |
Katılımcı sayısı: | 7 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
iyi mi kötü mü.....:D:D:D
|
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şş sefa msnde dediğin sekilde oy at lenaaa şimdide bana attı görüyor musn tuçeeee? ya knkaa ben seninle msnde konuşmadım yaa
AAA DİYEN KİM ACABA BANA KÖTÜ DİYEE Bİ BULSAM
YOK YOKK BENCEE ZAMANI GELMEDEN GİTMEN HERKEZİN YARARINA Alıntı: yaw kanka yanlıs anladın ben sadece demedin çünkü konusmadık dicektim Alıntı:ben suçluyu biliyom LIИKIИ PAЯK'ta oturuyo Alıntı: ah canım ya beni düsünüyo[/i][/b][/i][/b] Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw kanka yanlıs anladın ben sadece demedin çünkü konusmadık dicektimşakaa yaptını anladım knkaa yawww derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa şimdide bana attı görüyor musn tuçeeee? MERAK ETME SEFA BİZ KİMİN NE OLDUÄžUNU BİLİOK:yikildim: :yikildim:
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim nereyee gidiyo yaa yine karıştırıyorsunuz sizz EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheeeeeeeee öle yaaa Alıntı:kankam ya Alıntı: [b][SIZE=4]MERAK ETME SEFA BİZ KİMİN NE OLDUÄžUNU BİLİOK:yikildim: :yikildim: sen bilemezsin [/SIZE][/b] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
heyy bisim okuL müdürüne fotoshop nasıl olmus bi baksanız :)qüsel mi kötü mü:) | yaraliyureq | 60 | 3,031 |
04-13-2022, Saat: 07:10 AM Son Yorum: wildfang |
|
en Kötü KorkuNuSs. | chuLsuzz péri! | 2 | 650 |
08-20-2008, Saat: 12:49 AM Son Yorum: _AL0n3_ |