DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SEFA..
SEVDİKLERİNLE NİCE SENELERE ...
([SIZE=1]KEVSERCİM SENİN KONU AÇAMADIM BU YÜZDEN BUNU AÇTIM)[/SIZE]
DOGUM GÜNÜN OLDUGUNU DUYUNCA KUTLAMAK İÇİN GİRDİM..
SEVGİYLE KALIN
Iyi Ki Dogdun Sefa:)
|
DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SEFA.. SEVDİKLERİNLE NİCE SENELERE ... ([SIZE=1]KEVSERCİM SENİN KONU AÇAMADIM BU YÜZDEN BUNU AÇTIM)[/SIZE] DOGUM GÜNÜN OLDUGUNU DUYUNCA KUTLAMAK İÇİN GİRDİM.. SEVGİYLE KALIN
04-23-2007, Saat: 10:50 AM <
canımmmmmmmmmmmm yeni yasın kutlu olsunnnn iyiki doğdunnn iyiki aramızdasınnnnn iyiki seni tanıdımmmmmm.......senin gibi bi dosta sahip oldugum için çok mutluuyum yeni yasında tüm mutluluklar seninle olsunnnn bitanemm ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa çookk tşk ederim inan ne diyeceğimi bilmiyorum çok saoll evet kevser aplanın konu açılmıyo çook tşklerr HİLAL happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CANIM BENİM YAA SEN BİTANESİN BENDE İYİ Kİ SENİ TANIMIŞIM CANIM BENİMM ÇOOK TŞKLERR YELİZZ
04-23-2007, Saat: 10:58 AM <
sarkısızzzzz olmazzzzzzzzzz iyiki dogdun iyiki dogdun iyiki doğdun sefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa volki Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çoook tşklerrr saolasın canım benimm tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehee ÇOKK SAOL Nurdancımm tşklerr iyiki varsınızz
Arkadaşlar Yıldızlar Gibidir , Onları her zaman göremezsin ama senin için her daim var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin ... Bizim bi yıldızımızda sensin ..
Yaşa , Sev , Gül .. Bunlar eksin olmasın hayatında .. Yaşın kaç olursa olsun herşeyin en güzeli senle olsun .. Nice Mutlu , Neşeli , Yaşam Dolu Yaşlara .. Yüzünden Tebessümler Eksik olmasın kardeşim .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İyiki doğdun ONAÇ | Xesar | 8 | 1,013 |
02-03-2014, Saat: 07:08 PM Son Yorum: onaç |
|
İyi ki Doğdun HİSTORY :) (25.03) | ZencefiL | 10 | 1,107 |
03-28-2012, Saat: 12:00 PM Son Yorum: history |
|
İyi ki Doğdun MaSaL | CaNaT | 6 | 1,033 |
12-29-2011, Saat: 10:44 PM Son Yorum: eRCi |