Reklam İŞİnde DÜŞÜnÜlmeyenİ DÜŞÜneceksİn Yoksa İŞİn DiŞinda Kalirsin.paylaŞim İÇİn TeŞekkÜrler.........
Hehee ?lgin? Reklam (+16 yeter herhalde)
|
isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Reklam ???nde D???n?lmeyen? D???neceks?n Yoksa ???n Di?inda Kalirsin.payla?im ???n Te?ekk?rler......... Hakl?s?n... (Ama T?rkiye i?in ge?erli de?il bu dedi?in. ??nk? o kadar ?ok sa?ma reklam varki bu reklamlar? bulan adamlar sonu?ta para kazan?yorlar bu i?ten ve i?in d???nda kalm?yorlar. Ben buna bir anlam veremiyorum:confused: ) Rica ederim...
08-25-2006, Saat: 02:39 PM <
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hakl?s?n... (Ama T?rkiye i?in ge?erli de?il bu dedi?in. ??nk? o kadar ?ok sa?ma reklam varki bu reklamlar? bulan adamlar sonu?ta para kazan?yorlar bu i?ten ve i?in d???nda kalm?yorlar. Ben buna bir anlam veremiyorum:confused: )BU ?LKEY? SIRF BU Y?ZDEN SEVENLER DE VAR NE DESEM K?? REKLAMIN ?Y?S? K?T?S? OLMAZ ACABA SADECE BU ?LKEYE ?ZG? M?D?R? YOKSA REKLAMCILI?IN GENEL KURALLARINDAN MIDIR?
Sonuçta reklam yapacaksan farklı bişeyler yapman lazım ki dikkati çekebilesin. Bu reklamda olduğu gibi...
Ama bizim şu anda TV'lerde dönen reklamlar haddinden fazla saçma ve yaratıcılıktan çok uzak...bence reklamın genel kuralları bu olmasa gerek.
08-25-2006, Saat: 05:18 PM <
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sonu?ta reklam yapacaksan farkl? bi?eyler yapman laz?m ki dikkati ?ekebilesin. Bu reklamda oldu?u gibi...REKLAMLA B?RAZ ?LG?LEN?R?M.REKLAM SENARYOLARI DA YAZARDIM KAFAMDAN.AMA B?L?YORMUSUN HAN? ?U KAPIYI ?ALIP GELENLER ??TE NE ?AMA?IR SUYU KULLANIYONUZ G?B?LER ?OK ??E YARAYAN REKLAMLARMI?.YAN? SEKT?RE G?RE OLUYOR BAZEN. SENCE ???NDE B?R GRAM FARKLILIK D?KKAT ?EK?C?L?K VAR MI? BAZILARI ?ZELL?KLE S?N?R BOZUCU YAPILIYOR. BENCE REKLAMIN GENEL KURALLARI BU OLMASA GEREK DEM??S?N BENCE REKLAMIN GENEL KURALLARI OLMASA GEREK........
Heheh Yaf Tutİ GÜsel BulmuŞsun Bunu KardeŞİm Elİne SaĞlik Sen Benİ İŞten Kovduracan Patron Geldİ Nİye GÜlÜon Dİyo
?lgin?... O reklamlar ilgi ?ekiyorsa diyecek bir?eyim yok...:confused:
Ki dedi?in gibi ilgi ?ekiyor ki herg?n yenileri ??k?yor... Ama ben buna bir anlam veremiyorum...:confused: (Ger?i TV'lerde izlenen programlar?n reytinglerine bakarsak buna da ?a??rmamak gerekir.) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çok Komik bir Reklam :) | &#963;ffl&#945;&#1095;&#1080; | 0 | 549 |
08-05-2008, Saat: 06:02 PM Son Yorum: σfflαчи |
|
ilginc komik reklam | w_ytx12 | 1 | 449 |
12-22-2007, Saat: 12:32 PM Son Yorum: eaqle qirl |
|
hoş bi reklam | Qetesh | 0 | 486 |
04-03-2007, Saat: 01:25 PM Son Yorum: Qetesh |