...............
Ankara Tren Gar?
|
zaten doğarkende yalnızdık be kardeşim yüreğine kalemine sağlık
Aslında yalnızlık değil sana koyan; onsuzluk değil mi? Güzel bi şarkı sözü vardı Candan Erçetin'in:
Yalnızlığa elbet alışır yüreğim Yalnızlıkla belki de başa çıkabilirim Çok zor gelse bile yaşar öğrenirim Sensizlik benim canımı acıtan...
08-25-2006, Saat: 03:23 PM <
onsuzluğun karesi hem de. Bir sorun var yine de o kimse?
O da senin meselen. Bir o olmadığı halde yazıldıysa tüm bunlar; ayakta alkışlanmalısın.
08-25-2006, Saat: 03:38 PM <
Emy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O da senin meselen. Bir o olmad??? halde yaz?ld?ysa t?m bunlar; ayakta alk??lanmal?s?n.??YLE DE D???N?LEMEZ M?YD?? B?R O OLMADI?I HALDE YAZILDIYSA T?M BUNLAR SEN B?R YALANCISIN!!!.........
Hayır; öyle diyemeyiz. Çünkü yazmak için iki şey gerekli düşünceme göre yaşamak ve gözlemlemek... Yaşayarak yazılanlar en derinden etkileyeni; gözlemler sonucu yazılanlar ise sıradan fakat yeterli olabilir, yetenekli bir kalemden çıkma şartıyla. Senin yaptığın sadece gözlemle bu kadar etkileyici ise ayakta alkışlarım demiştim; ki yaşanmışlık hissediliyo olmasına rağmen.
?ok g?zel olmu? karde?im.
Eline, eme?ine, y?re?ine sa?l?k... Yav ben nedense b?yle karamsar yaz?lar?, ?iirleri daha ?ok seviyorum yav...
08-25-2006, Saat: 03:49 PM <
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ok g?zel olmu? karde?im.TUT? KARDE??M AHA ??MD? B?R TANE DAHA YAZIYORUM. BAKALIM BUNU DA BE?ENECEK M?S?N?..........
08-25-2006, Saat: 03:51 PM <
Emy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hay?r; ?yle diyemeyiz. ??nk? yazmak i?in iki ?ey gerekli d???nceme g?re ya?amak ve g?zlemlemek... Ya?ayarak yaz?lanlar en derinden etkileyeni; g?zlemler sonucu yaz?lanlar ise s?radan fakat yeterli olabilir, yetenekli bir kalemden ??kma ?art?yla. Senin yapt???n sadece g?zlemle bu kadar etkileyici ise ayakta alk??lar?m demi?tim; ki ya?anm??l?k hissediliyo olmas?na ra?men.BU G?ZEL S?ZLER ???N ?OK TE?EKK?RLER. ASLINDA B?R "O" HEP OLDU. (O = YOKLU?U) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ankara Tren Gari | isyanbitmez | 14 | 1,522 |
11-18-2006, Saat: 11:50 PM Son Yorum: bilgeis |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi