:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
genç öğretmen
:yikildim: :yikildim: :yikildim: Genç kadının biri ilkokul öğretmeni olarak staja başlar, çok heveslidir. Bir gün teneffüs sırasında bütün çocuklar futbol oynarken bir çocuğun oyun alanının sonunda kenarda durduğunu görür.

Çocuğun iyi olup olmadığını öğrenmek üzere yanına yaklaşır ve çocuk bir sorununun olmadığını söyler. Bir sure sonra genç kadın çocuğun yine tek başına aynı yerde durduğunu görür, içi rahat etmez ve tekrar çocuğa yaklaşarak, "senin arkadaşın olmamı ister mısın ?" diye sorar, çocuk pek hevesli olmamakla birlikte "tamam" der.

İlerleme kaydettiğini düşünen genç öğretmen "Bütün çocuklar topun peşinde koşturup oynarlarken sen neden burada duruyorsun?" diye sorar. Afallayan çocuk hayretle cevap verir : "Çünkü.. ben kaleciyim!!!" :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Ara
zuhahaaaaaBig Grin

saolasın ganga...
Ara
sende saol ganga cok komık demı ganga
Ara
:yikildim: gerçekten komikti sağol
Ara
ayyy ayy öldüm
Ara
ya inanmıyorumm süperrr yorumlarra bakarsaaak herkeste bayannn yanii anlaşılan futboldan anlayan bi toplumuzzzz ooo ögretmen hariçççççç tabiii.:yikildim::yikildim::yikildim: tşk lerrrrr.........
Ara
begenmenıze sefındım
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Öğretmen , Öğrenci... Yorgun Yürek 0 623 09-10-2008, Saat: 09:28 PM
Son Yorum: Yorgun Yürek
  genc horoz KaRaYeL 2 904 09-29-2006, Saat: 09:12 PM
Son Yorum: w00w

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi