...................
Muhasebe Kesintisi
|
MUHASEBEYE GİT KESSİNLER KALBİNİN YARISINI.
GERÇEKTEN YAZI İÇERİSİNDE YAZIYA İSİM OLMAYI HAKEDECEK GÜZEL BİR KOVMA BİÇİMİ SENDENDE BUNU BEKLERİM ZATEN BİRDE ÖZELLİKLE BİR KONUYA DEĞİNMEK İSTİYORUM HER YAZDIĞIMIZ ŞEYİN ALTINA ZATEN BİZ YAZMADIYSAK NEREDEN ALINDIĞINI YAZMIYOR MUYUZ İLLA BELİRTMEK ŞART MI ALTA BEN YAZDIM DİYE...
08-26-2006, Saat: 01:17 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MUHASEBEYE G?T KESS?NLER KALB?N?N YARISINI.YAZDIKLARIMIN ALTINA GENEL OLARAK O ANDAK? RUH HAL?M YA DA NEYDEN ES?NLEND?YSEM ONU YAZMAYI B?LG?LEND?RME AMA?LI OLARAK SEV?YORUM.ALINTI YAPTI?IM DA K? BU SADECE YORUMLARIMI KAPSIYOR ONU DA BEL?RT?R?M. SANIRIM BU FORUMUN ZAYIF B?R NOKTASI K???SEL MAKALELERDE YAZIYOR.SADECE S?Z?N OLANLARI BURAYA EKLEY?N D?YE ORADA ALTINA B?R ?EY YAZMAK GEREKS?Z AMA D??ERLER?NDE ALI?ILMI? VE DO?AL OLARAK ?NSANLAR DAHA ?OK BE?END?KLER?N?, OKUDUKLARINI PAYLA?TIKLARI ???N B?YLE B?R SORUN ?IKIYOR.BU ARADA BEN DE ?IKIYORUM.YORUMUN ???N TE?EKK?RLER..........
aslın eğer biz yazdıysak adımızı yassak ii olur çünkü aynı şeyi bazn başka yerdede okuyoruz !
neyse ellerine yüreğine saplık çok güzel olmuş isyan !
08-27-2006, Saat: 08:37 PM <
kardelen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wayy be sen mi yazd?n bunu.?ok etkileyiciBEN YAZDIM. KUSURA BAKMA BEN B? ETK? YARATSIN ?STEMEM??T?M......
08-27-2006, Saat: 08:41 PM <
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:asl?n e?er biz yazd?ysak ad?m?z? yassak ii olur ??nk? ayn? ?eyi bazn ba?ka yerdede okuyoruz !R?CA EDER?M B?R DAHA K? SEFERE DE ?SYANB?TMEZ'? TERC?H EDER?M p?r!k!z!........ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aşk Dilin Kesintisi,Yüreğin Sürekliliği... | MeLeksi | 0 | 398 |
02-03-2011, Saat: 11:48 PM Son Yorum: MeLeksi |
|
Aşk Dilin Kesintisi, Yüreğin Sürekliliğiydi | Hasretiim | 0 | 409 |
11-17-2010, Saat: 06:29 PM Son Yorum: Hasretiim |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi