İkili ittifak öyle mi; tamam öyle olsun
Berbat......
|
08-26-2006, Saat: 12:58 PM <
Emy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İkili ittifak öyle mi; tamam öyle olsunEMY UZUN BİR YAZI İSTİYODUN BAK YARIM KAZAK ORDA BEKLİYOR HİÇ YORUM YOK. İTTİFAK GÜZEL BİR ŞEYDE KARŞIMDA BAŞKA BİR OLUŞUM OLMAYINCA......
Heeeyyyyy Tabİkİ DeĞİl İkİlİ İttİfak SavaŞta DeĞİlİz Kisss Ama İttİfak İstİyosan Hep Beraber Olsun Daha GÜÇlÜ Oluruz
isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EMY UZUN B?R YAZI ?ST?YODUN BAK YARIM KAZAK ORDA BEKL?YOR H?? YORUM YOK. ?TT?FAK G?ZEL B?R ?EYDE KAR?IMDA BA?KA B?R OLU?UN OLMAYINCA...... KARDE??M E?ER ORADA YORUM YOK DERSEN ?Z?L?R?M VALLA SABAH 9 DA OKUDUM O YAZIYI
08-26-2006, Saat: 01:04 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KARDE??M E?ER ORADA YORUM YOK DERSEN ?Z?L?R?M VALLA SABAH 9 DA OKUDUM O YAZIYIYANLI? ANLAMALARDA BEN?M DE ?ST?ME YOKTUR.?ZELL?KLE BEL?RTT???M G?B? EMY KISA YAZIYORSUN D?YORDU. UZUN YAZDI?IMA EMY'N?N YAPACA?I YORUMU MERAK ETT???MDEN, EMY'E Y?NEL?K OLARAK B?RAZ BEKLENT? ??ER?S?NDE YORUM YOK DED?M. YOKSA SEN?N YORUMLARINI HER ZAMAN MERAK ???NDE BEKL?YORUM.BAK ?U A?K'TA MUHASEBE KES?NT?S? VAR ONA HALA YORUM YAPMADIN.YA DA YORUM YAPMAYA DE?ER BULMADIN K? BEN BUNA DA RAZIYIM........
Hehe KardeŞİm Dur Ben Onu Senİn YazdiĞina Bakmadim YanliŞ Anlama Huyumuz BaŞa Bela Sanirim Dur Ben Şu Yasiya Bakem Bİ
08-26-2006, Saat: 01:10 PM <
KardeŞİm BİrkaÇ Dakİka Sonra Çikacam.pazar AkŞamina Kadar OlamayacaĞim ArkadaŞin DÜĞÜnÜne Polatliya Gİdİyorum.gÖrÜŞene Kadar Kendİne İstedİĞİn Gİbİ Bakmakta ÖzgÜrsÜn. Kendİne Haksizlik Etme Yeter.........
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi