d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adem öyle bişey yaparsan seninle bi daha hiç konuşmam son olarakda kimi sewdiğin söylerim haberin olsun sende anladın onu
dettt kimseyi sevdiğim yok...
****g*ö*z*y*a*ş*i*m*s*i*n
|
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adem öyle bişey yaparsan seninle bi daha hiç konuşmam son olarakda kimi sewdiğin söylerim haberin olsun sende anladın onu dettt kimseyi sevdiğim yok...
06-06-2007, Saat: 02:27 PM <
saol canım senın şiirinde bızım yuzumuzden baska yonlere kaydı alakasız şeylerdı.tekrar elıne ve yuregıne saglık
[COLOR="Indigo"]bişey olmaz o denizanasının şiirine
özgeee beni tehdit edip durma ne yapacağımı çok iyi biliyon[/COLOR]
06-06-2007, Saat: 02:39 PM <
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol canım senın şiirinde bızım yuzumuzden baska yonlere kaydı alakasız şeylerdı.tekrar elıne ve yuregıne saglıksende saol canım
06-06-2007, Saat: 02:40 PM <
deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gerçekten süperdi canımcım saolasınnnnnnbeğendiğine sewindim canm
06-06-2007, Saat: 02:41 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bişey olmaz o denizanasının şiirineöyle bişey yapamazsın bide gülüp durma ben çok ciddiyim o resimlerimi silene kadarda seninle konuşmıcam:kk:
[COLOR="Indigo"]sen konuşmalarımızı foruma koyuyon ama...ayrıca bende çok ciddiyim...
sen söylersen bende yaparım...gerçi öyle bişey yok ama olsun... kısasa kısas...[/COLOR]
06-06-2007, Saat: 02:52 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen konuşmalarımızı foruma koyuyon ama...ayrıca bende çok ciddiyim...ama kim olduğunu sölememiştim xxxx yazdım sanada söledim haberin wardı isim wermedim ii naparsan yap o resimlerimi silene kdr da konuşmuyorum seninle |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|