tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten yazd??? yerden belli oluyor s?lemene gerek yoktu.. ben sadece belirtmek istedim..
ei yapm???n saol
30000 Kadınla Nasıl Birlikte Oldum:) Yaz Arkadaşım, Not al :)
|
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten yazd??? yerden belli oluyor s?lemene gerek yoktu.. ben sadece belirtmek istedim.. ei yapm???n saol tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende sa?ol.. reja ne demek
08-27-2006, Saat: 09:45 PM <
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kız Cadı Sen Sus Bakim Abin Yazmışsa Bi Bildiği Vardırtamam ya susuyorum.. kızma :o AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:K?z Cad? Sen Sus Bakim Abin Yazm??sa Bi Bildi?i Vard?r de geth lam ali ben yazd?m onu pis kopyac? allahtan kaynak belirtmi?in w00w diye mcx karde?im bu arada yar?n yada yar?ndan sonra denizlideyim ?slatal?m bi
Ben ??kiyi 1 Hafta B?rakt?m Babama Soram ?zin Verirse Islat?r?z
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben ??kiyi 1 Hafta B?rakt?m Babama Soram ?zin Verirse Islat?r?z babana selam s?le
Ben bu kadar ugra?acak kadar sab?rl? bir adam degilim Sohbet ettigim t?m bayanlara ne a?k?m dedim ne de cicim ne de maskaral?k yapt?m ?ogu sohbet ettigim bayanda ne ukelas?n uleyn deyip sohbeti kestiler benlen .) Ben sab?rs?z adam?m ugra?amam ...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ukala Kadınlar Nasıl Davranır. | tuti | 1 | 946 |
04-14-2022, Saat: 04:30 AM Son Yorum: wildfang |
|
forum yöneticisi nasıl deli edilir aha ipuçları :):) | happy yeliz | 18 | 894 |
04-13-2022, Saat: 02:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
bebek nasıl yapılır | eeminee | 4 | 436 |