Herşeyim,bitanem Senin Için..(sen Kendini çook Iyi Bilyosun)
|
sen özlenen; yağmuru anlat bana keman rengi kaşlarında hadi bir türkü daha mırıldan ıslaklığıma al eline bende çoğalan her yanını vur yâr, en endamlı başkaldırıma uğruna sözlükler paraladığım saçların üstlensin bu meçhûlü kır yâr, ellerimden bir kaç parmak çıtırtısı daha mecnunun derdi şakaklarımda kurur, başağrılı leyladan hâl hatır koysana geceye yarına ait çok hayâl sığar bu mevsimin sokaklarına narinim sana karşı, usul usul düş omuzlarıma heceyide soğutmayalım bu arada, beni anlat bana demle avuçlarımda en sıcak çizgileri henüz üşür serçeler penceremde sende titreyen dizlerim gibidir yürekleri sar yâr, ellerimden tutup bir sigara daha cansız düşsün heveslerin şahdamarımın ortasına neşter tadında umutlar dik çıplağıma akan kızılın sesine düşsün ilhâmın ateşi öp yâr gerdanımdan dişlerin kavuşsun içimde, düşünme yokluğundan zor değil ki bu! Ne zaman elime bir kalem alsam Sana seslenmek geliyor içimden Güzelliğini hatırlıyorum bir yaz günü Yine gemiler geçiyor uzaklardan Biz yosun kokulu rıhtımlarda el ele Şehirlerden İstanbul, aylardan temmuz Ne zaman elime bir kalem alsam Geçmişi seninle yeniden yaşıyoruz Ne zaman elime bir kitap alsam Hep seni okuyorum inanır mısın İstiyorum seni anlatmalı bütün romanlar Sevilen kadın hep sen olmalısın. Ne zaman elime bir kibrit alsam Yine İstanbul'u yakmak geçiyor aklımdan Bu sensiz sokakları, bu evleri Bu plajlari bu denizleri Sensiz kaldığım bu şehri tüm yakasım geliyor Yine alev alev bir İstanbul düşünüyorum Ve çaresiz yaktığım bütün sigaraların Dumanlarında seni görüyorum. Ne zaman elime bir fırça alsam Yüzünü çiziyorum kapılara, duvarlara Bir bir hatırlıyorum bütün hatlarını Gözlerini dudaklarını saçlarını Baktığım her yere gölgen düşüyor Dokunduğum herşeyde senin sıcaklığın Sonra dağlar, denizler giriyor aramıza Gitgide büyüyor uzaklığın Ne zaman elime bir kadeh alsam Delicesine sarhoş olmak istiyorum İçkiler seni hatırlatıyor yine Kırıyorum birbiri ardınca kadehleri Artık hiç birşey kâr etmez biliyorum Ne dost, ne içki, ne aşk, ne kadın Gözlerimde yıllardır eşsiz olan Değişmeyen bir sen varsın Ne zaman elime bir ayna alsam Gözlerimden korkuyorum, bakışlarımdan Bu seni unutamayan benden korkuyorum Uçurum çizgiler, kara gölgeler Bir sonun belirtileri yüzümde yer yer Karşımdaki yüz sefil bir akşam Hep sana sesleniyorum duyuyor musun Ne zaman elime bir kağıt alsam... ROSEMMM BENİM GÜZEL YÜREKLİMM SENİ ÇOOKKK ÖZLEDİMM EN İYİYİ HAK EDEN BİTANEM BNEİM..... BU CAN SANA FEDA OLSUN...
[COLOR="Black"]yüreğin dert görmesin arkadaşım...
kendisini çok iyi bilen arkadaş... sevildiğini bil...[/COLOR]
sagol ademmm o zatenn nekadar çook sevildigini biliyo...
HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN ADEMM
Hayatima gireli Sen öyle huzur doluyum öyle mutluyumki sanki tüm acilar dertler hic yasanmamis..
Sanki heranim gülümsemelerle dolu yasamisim.. Gün gectikce bir Mucize olduguna dahada emin oluyorum... Anladimki hayat bir seninle güzel, bir seninle yasamaya deger güzellikler... Her aldigim nefeste; Iyiki sen varsin diyorum.. Her verdigim nefeste; Iyiki hayatimdasin.. Istesen "Iyi ki" lerle dolup tasan romanlar yazarim.. Yüregim seni göreli bin bir mutlulukla carpmaya basladi, Yasama sevincimi yeniden kazandim... Tebessümlerimin hepsi yüreginin sicakliginda, Gözlerimin isigi günesi aratmiyor,.. Tipki senin gibi... Ne yazsam ne söylesem yinede anlatamaz bendeki özelligini, degerini!... Ne yapsam sevgimi göstermeye az gelir... Seninle yasamak icin ihtiyacim olan Nefesim, Seni sevmek icin ihtiyacim olan Kalbim, Hayatin tüm güzelliklerini "Seninle" görebilmek icin ihtiyacim olan gözlerim.. Sen benim Tadim, Tuzum, Kiymetlim, Hayatimin anlami, Umudum .. Kisacasi Herseyimsin ! Ötesi yok bunun MucizeM! Iyiki Sen Varsin !... ----------------------------------------- Teşekkürler Benim CANIMMMMMMMMMMMM SEVİLDİÄžİNİ SENDE BİLİYORSUN BU KALPTE.. VE HEPTE SEVİLECEKSİN
UÄžURUM... Uğur böceğim benim sen benim uğurumsun işte. Yanımda olmasan bile varlığın bana uğur getiriyor.
Senin varlığınla inandığım değerler uğruna savaşıp mücadele ediyorum Ve korkmuyorum çünkü sen varsın...
Son Nefesim
yürümediğim yollarda düşmek zoruma gidiyor görmediğim düşlerde kaybolmak bana ağır geliyor var olmanın dayanılmaz hafifliği nasıldı unuttum yok olmanın eşiğindeyim gururu bir kenara fırlatan ben her bir parçasını yüreğimde taşır oldum karlı bir dağ başında karlar yüzüme değdikçe gülerdi gözlerim üşüdüğüm yok aklımda sessizlik.. ve acılarda kıvranan ruhum.. özlüyorum karların yüzüme değmesini özlüyorum ruhumu özgürlüğüne salmayı bedenime haps olmuşum.. uykum da açar diye ümid ettiğim çiçeklerim.. rüyalarımda bir bir soldu lotus çiçeklerinin o hazin rengi ruhuma hakim.. uyurken seyretmeseydim seni aşkın ne olduğunu bilmeden ölecektim biliyorum.. ama bunu sen bilmiyorsun nazarımda sen gidensin.. son nefesimi sen giderken verdim.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Senin Tarifin Yok Ki!! Sevgilim | senem albayrak | 12 | 1,019 |
04-14-2022, Saat: 09:13 PM Son Yorum: wildfang |
|
GeL Dermisin bana (SeNiN İçİn) | eRCi | 9 | 926 |
04-14-2022, Saat: 06:58 PM Son Yorum: wildfang |
|
Aşk Için.................. | CeYDa HaNDe KeSiM | 9 | 488 |
04-14-2022, Saat: 04:20 PM Son Yorum: wildfang |
|
KIYAMA KALK EYY AŞK-I SÜCUD! bir N€f€s Lazım Şimdi bana..ÖLm€k İçin............ | €BeRimSin | 4 | 454 |
04-13-2022, Saat: 03:03 PM Son Yorum: wildfang |
|
Git Kendini Fazla Sevdirmeden . . . | DarkLady | 6 | 440 |
04-13-2022, Saat: 07:49 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi