Alıntı:[b][i][SIZE=6]SENİ SEVİYORUM[/SIZE][/i][/b]
SONSUZ MASALIM
Tşkler pericim Benim deniz gözlü meleğim
PeriM ( Seni seviyorum )
|
06-22-2007, Saat: 01:17 PM <
Alıntı:[b][i][SIZE=6]SENİ SEVİYORUM[/SIZE][/i][/b] Tşkler pericim Benim deniz gözlü meleğim
06-22-2007, Saat: 01:20 PM <
Bu arada küçük Bir dipnot
VİDEONUN ÜSTÜNÜ SAÄž TIKLAYIP '' Yakınlaştır >TAM EKRAN '' yazan yeri tıklarsanız klibi BÜYÜK EKRANDA İZLİYEBİLİRSİNİZ..
06-22-2007, Saat: 01:20 PM <
Masal_yüzLü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tşkler pericim Benim deniz gözlü meleğim BÜTÜN GÜZELLİKLER VE AŞK İÇİN TEŞEKÜRLER MASALIM SONSUZ DEDİM VE SONU YOK SENİ SEVİYORUM MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çileğim biRtanem kabul etmezmıyız bu güzel dileklerin ve sözlerin M[SIZE=2]utluluk senin kalbinin içinde..[/SIZE] E[SIZE=2]n güzel şey seni sevenelrin yanında olması belkide..[/SIZE] L[SIZE=2]af geçiremezsin yüregine içindeki sevgi heran biraz daha çogalır..[/SIZE] E[SIZE=2]n güzel aşk hep seninledir..[/SIZE] K[SIZE=2]ader hep yüzünü güldürsün melegim..[/SIZE] E[SIZE=2]n güzel yürekli peri sneinledir..[/SIZE] M[SIZE=2]utluluklar o temiz kalbinde seninledir..[/SIZE] İ[SIZE=2]stemezsin dünyaları versen sana perindenn vzageçmesin..[/SIZE] N[SIZE=2]e mutlu şimdi masal yüzlüye ve perisineeçünkü engüzel aşk onlarla....[/SIZE] PERİM KENDİNİ ÖZLETTİNN YAA SENİ UZUN ZAMANDIR GÖREMİYORUMM NERELERDESİN...NEYSE BEN SİZİ DAHA FAZLA RAHATSIZ ETMİYİMMM DİMİ AMA..... MASAL YÜZLÜ VE PERİSİ KABUL ETTİGİNİZ İÇİN ÇOKK TŞK EDRİM SİZE... SEVGİLERİMLE YÜZEL YÜREKLİLER...
06-22-2007, Saat: 01:43 PM <
çok tşk ederim güzel yüreğin için çilek çok saol
Emeğimne yüreğine zihnine En güzel aşk seninde olsun çok yorulmuşsun saol Alıntı:İstemezsin dünyaları versen sana perindenn vzageçmesin..Haklısın Çok Tşkler.
06-28-2007, Saat: 12:49 PM <
Dil farklı olsada Aşk aşkıt her zaman.
yitirilende yine odur... Can te çıjımkır Te çıbı Seremınkır güzeller güzeli Benim meleğim ...
[COLOR="Black"]allah mutlu etsin ikinizide...o güzel yüreğiniz hiç dert görmesin
harika bi paylaşım...tşk ederim....[/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
seni özlüyorummm... | €stapitipiti | 4 | 557 |
04-15-2022, Saat: 04:15 AM Son Yorum: wildfang |
|
**Seni Seviyorum Masal Yüzlü** | MasaL_perisi | 20 | 1,139 |
04-14-2022, Saat: 08:27 PM Son Yorum: wildfang |
|
Seni Yok SaydıM | Masal_yuzLu | 13 | 953 |