yaf ben iticimiyim simdi ben sarısınım:S:S:S
Anket Başlığı: esmer yada sarışın |
|||
esmer | 24 | 61.54% | |
sarışın | 15 | 38.46% | |
Katılımcı sayısı: | 39 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Esmer Yada Sarişin ?
|
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaf ben iticimiyim simdi ben sarısınım:S:S:Shayır melegim ne iticisi gayet tatlısın..esmerler cekemiyo bisi
bende esmerimmm...
hep derim iyiki sarışın olmamışım...:yikildim: :yikildim: deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende esmerimmm...dett seni gidi seni :yikildim: cekemiyonus dime bizi :yikildim: lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnce Esmer Sarişin Farketmezzzzzbi arkadasda demişki ; ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkca :yikildim: gönlünün güzeli senin olsun inşallah murat AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dett seni gidi seni :yikildim: cekemiyonus dime bizi :yikildim:TAVVVV ANN BUNUN DEDİGİNEE :yikildim: :yikildim: :yikildim:
06-29-2007, Saat: 10:40 AM <
Renk pingmetleriyle ne alıp veremediğiniz var
Bence bütün Deriler güzeldir... Ne fark ederki Derinin Ne renk olduğu Hem sizce sarışın biri ESMER olamaz mı? OLUR HEMDE ZENCİ BİLE OLUR Bu arada Maykıl Cehksın ile alakalı bir fil vardı Bir askeri yakalamışlardı işkenceyle konuşturuyorlardı MAYKIL CEHKSININ SORUNU NE?? diye soru soruyorladı Arkadaşlar Bu deri yüzünden dünyada yüzlerce binlerce milyonlarca insan öldu.. Bence ilk önce Kafamızdaki RENKLERİ tenleri BİRLEŞTİRELİM.. Bu arada Esmerin tadı sarışının adı Esmer ata atlamış sarışınlar Çatlamış. Esmerim adı oya benzer güneşe aya ( bu arada güneş sarıdır esmer değildir esmer birinin benzemesi imkansızdır ) Kara üzüm habbesi ESMERSEN güzelsin Sarışınlar hep ikinci planda esmerler TAT olarak süperlermiş BEN HİÇ yemedim ama yiyenler söyliyor |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sevdginizde Sizi Sevio Mu Yada Birini Bulmak Istiosaniz Ozellilleri Nee Bakin Bi | pusat41 | 4 | 532 |
04-11-2022, Saat: 12:23 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sevgilinizin Sizden uzun yada kısa olmaassı Önemlimi? | experiance | 11 | 1,085 |
04-10-2022, Saat: 01:21 PM Son Yorum: wildfang |
|
Seveniniz Yada Sevdiğiniz varmı? | PrinceSs | 24 | 1,332 |
04-09-2022, Saat: 10:17 PM Son Yorum: wildfang |
|
formumuzda dövmesi olan yada yaptırmayı dusunen varmı? | rüzgar gülü | 27 | 1,530 |
01-27-2008, Saat: 02:09 AM Son Yorum: HiqhVolume |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi