:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gülerken dikkat!!!!
[SIZE=3]GÜLME ŞEKİLLERİ

Hahahahaha: En ilkel gülüş şeklidir Her durum karşısında yapılabilir...

Ehüehüehü: Espiri yaptı bal kabağı gülüşüdür herkesler yapamıca için yapımı zordur...

innnıhohhaha: Sinsi olan bu gülüş literatüre bizans kahkası diye geçmiştir bir sonraki replik:"oyna türk kızı" olucaktır...

hohohoho: Gülen kişinin şişman olduğunu belirtir¤samimidir...

keh keh: Adilik belirtisidir bir halt yaptığını sanır eskiler " bıyık altı" der...

hahahaay:
Kadınlara hastır kocanın zengin olduğunu gösterir...

HoBarey: Gülüşten öte bir sevinç gösterisidir en kötü yanı sizide ortak etmek isteyecekir...

[/SIZE]
kikikikikikikiki: [SIZE=3]Genelde başın yukarı aşağı sallanmasıyla desteklenen bu gülüşten zarar gelmezz..

haaah-hah-hah-hah:kendini yineleyen bu gülüş tarzı daha çok yan masaların duyması için yapılır...

hhıh: Ağız kapalıyken burundan tek nefes verilerek yapılır kasan tiplere hastır.nette yazı okurken en çok tercih edilen türdür...

zuahahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir¤genelde alt komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur biraz dizginlersiniz kendinizi...

muhahahaauahhahah türevlerine rastlamak mümkündür.

euhe: Öhü ehe ıh şeklinde ses tellerinden geçer genelde pekte komik olmayan esprilere ayıp olmasın diye verilen yanıt/gülme efektidir...

pohuahahaha:geberdim patladım manasında

nihohahaha: ben bi pisliğim çok adiyim manasında

ehi ehi : kıllık düzeyinde bi sempatikliğim var manasında

muahhaha: kabayım danayım bide üstüne kıroyum manasında

alıntı...
[/SIZE]
Ara
hay yaşa en iyisi biz gülerken biraz bunlara dikkat edelim
[SIZE=3] hhıh yani

:yikildim::yikildim:
[/SIZE]
Ara
߀n ahhahha diom Big Grin noLuo $imdi ßu:d merT aCiLen konuya ßi açıkLama getirBig Grin
Âh be.
Ara
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:߀n ahhahha diom Big Grin noLuo $imdi ßu:d merT aCiLen konuya ßi açıkLama getirBig Grin

eminim bu yazıyı yazan kişi senin türünün farkında bile değildir
pckocum Smile Smile

mert çabuk bu konuya bi açıklık getir Smile
Ara
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:߀n ahhahha diom Big Grin noLuo $imdi ßu:d merT aCiLen konuya ßi açıkLama getirBig Grin

pc sekerım senın farkın burda be sen herkesten farklısın Confusedmiley17:Confusedmiley17:Confusedmiley17:Confusedmiley17:
Ara
:yikildim: keSinBig GrinBig GrinBig Grin
Âh be.
Ara
SerSi t$k Smile
Âh be.
Ara
[SIZE=3] haaah-hah-hah-hah: :KD
[/SIZE]
Ara
zuahahahaha yane sağol
Ara
Big Grin en iyisi buBig Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikkat Dikkat Kadının Kimyası ÇözüLdü =) PCKoPaT 9 1,287 04-11-2022, Saat: 02:14 AM
Son Yorum: wildfang
  DiKKaT ((........forum hastasi......)) eRCi 6 1,273 04-02-2022, Saat: 12:58 AM
Son Yorum: wildfang
  Dikkat!..Dikkat!..Bu bir FLAŞ!..FLAŞ!..FLAŞ!..Haberdir. Alem-i Sı@r 35 3,337 02-23-2009, Saat: 12:40 PM
Son Yorum: aMyLee
  bu kelimeLEre diKKaT !! Dostcu 1 755 10-23-2008, Saat: 06:42 AM
Son Yorum: play-54
  $arkı isimLerine Dikkat The jøkéЯ™ 5 978 04-24-2008, Saat: 08:40 PM
Son Yorum: Seyduna

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi