Ben geldim...
Masalci sen yeter ki iste senin için hemen ozel konu açıyorum
Sizi görmek güzel...
Masalci sen yeter ki iste senin için hemen ozel konu açıyorum
Sizi görmek güzel...
Masal_perisi Senin Için Sadece Bu..
|
06-04-2007, Saat: 07:05 PM <
Ben geldim...
Masalci sen yeter ki iste senin için hemen ozel konu açıyorum Sizi görmek güzel...
sonunda geldin perim hoşgeldinnnnnnnnnnnn
özledim seni ben ....
Sen benim canımsın
Gözlerinde anladım Sözlerinde anladım Sen benim canımsın Uykularımdan anladım Uyanışlarımdan anladım Yokluğundan anladım Varlığından anladım Sen benim canımsın Gökyüzünden anladım Yıldızlardan uçan kuştan Yağan yağmurdan uykudan kabusla uyanışlarımdan Sen benim canımsın Bağırışından anladım Surat asışından İnsan oluşundan can Sen benim canımsınn Ağlayışından yok oluşlarından umarsız kaçışlarında anladım sen benim canımsın Acından kıvranışlarımdan anladım gökyüzündeki yıldızların yokoluşundan tepetaklak oluşumdan Sen benim canımsın Bir seni senden anladım bende öte Sen benim canımsın canımdan ötesin kalp atışımsın............... [b]Sen Hep Yüreğiminsin
Birgün düşerse yolun, Yolu olmayan her hikayenin başlangıcına, Tıkanırsa yalnızlığın, Aşk`a mühürlenen her satırda, Beni oku,ama beni anlama, Elimde solan güller, Son bir gayret dokunursa dudaklarına, Bil ki,içimde hasret, Bil ki,yüreğimde sevdadır sevdiğim, Sana bırakacağım en son esaret, Ve eller, Ve hayaller çekip gidecekse, Durmasın gitsin, Ben hep senin, Sen hep yüreğiminsin... [/b] Beni güzel hatırla! Bunlar son satırlar... Farzet ki, bir rüzgârdım, Esip geçtim hayatından. Ya da bir yağmur. sel oldum sokağında.. Sonra toprak çekti suyu, kaybolup gittim. Belki de bir rüya idim senin için. Uyandın ve ben bittim..
Beni güzel hatırla! Çünkü; sevdim seni ben.. Her şeyini! Sana sırdaş oldum, dost oldum, koynumda ağladın.
Beni güzel hatırla! Sayfalarca mektup bıraktım sana. Şiirler yazdım her gece, çoğunu okutmadım. Sakladım günahını, sevabını içimde. Sessizce gittim... .
Beni güzel hatırla! Sana unutulmaz geceler bıraktım. Sana en yorgun sabahlarda gülüşümü, gözlerimi, sonra sesimi bıraktım. En güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka Söylenmemiş "merhaba"lar sakladım her köşeye. Vedalar bıraktım duraklarda. Ne ararsan bir sevdanın içinde fazlasıyla bıraktım ardımda.
Beni güzel hatırla! Dizlerimde uyuduğunu düşün. Saçını okşadığımı. Üşüyen ellerini ısıttığımı. Mutlu olduğun anları getir gözünün önüne. Alnından öptüğüm dakikaları... Birazdan kapını çalan kişi olabileceğimi düşün. Şaşırtmayı severim biliyorsun. Bu da sana son sürprizim olsun. Şimdi, seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum.
Beni güzel hatırla : Gidiyorum
bitanee olan sensinnnnnnnnn güzel yürekliiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
07-15-2007, Saat: 02:14 PM <
Teşekürler ÇİLEÄžİM
Teşekürler Rosem Bende sizleri çokkkkk özledim ama bu aralar zamanım kısıtlı pek giremiyorum Kendinize mutlu ve iyi bakın... ÖZLEDİMMMM... SENDEE KENDİNE VE O GÜZEL YÜREGİNE İYİ BAK PERİMMM) ÖZLEDİMMMMMMMMMM SENİ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Senin Tarifin Yok Ki!! Sevgilim | senem albayrak | 12 | 1,019 |
04-14-2022, Saat: 09:13 PM Son Yorum: wildfang |
|
GeL Dermisin bana (SeNiN İçİn) | eRCi | 9 | 926 |
04-14-2022, Saat: 06:58 PM Son Yorum: wildfang |
|
Aşk Için.................. | CeYDa HaNDe KeSiM | 9 | 488 |
04-14-2022, Saat: 04:20 PM Son Yorum: wildfang |
|
KIYAMA KALK EYY AŞK-I SÜCUD! bir N€f€s Lazım Şimdi bana..ÖLm€k İçin............ | €BeRimSin | 4 | 454 |
04-13-2022, Saat: 03:03 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sana Sadece Sana... | eRCi | 5 | 376 |
04-13-2022, Saat: 02:53 PM Son Yorum: wildfang |