ZeuS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aslında sert oldu biraz kusura bakma ama saygı göstermek lazım fikirlere. Her cevaba bi soru sorulursa sonu gelmez
ama bnim kötü bi niyetim yoktu
ama nese yaa bn saten kendimi fasla gibi hissediyorum burda
Anket Başlığı: esmer yada sarışın |
|||
esmer | 24 | 61.54% | |
sarışın | 15 | 38.46% | |
Katılımcı sayısı: | 39 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Esmer Yada Sarişin ?
|
ZeuS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aslında sert oldu biraz kusura bakma ama saygı göstermek lazım fikirlere. Her cevaba bi soru sorulursa sonu gelmez ama bnim kötü bi niyetim yoktu ama nese yaa bn saten kendimi fasla gibi hissediyorum burda
Tamam geç de olsa anladım ben de zaten kötü niyetli olmadığını kusura bakma demiştim. Ayrıca kendini nie fazla olarak düşünüyorsun bırak başkaları düşünsün.
07-17-2007, Saat: 01:34 AM <
(esmersen daha zekisin ) desemde sarışınlar üstüme atlamasın die kıvırcam şimdi...
bence esnerler daha çekici ve sexy oluo...ayrıca gisemli...
bütüm film yıldızların hepsi şarışındır beyaz tenlidir bunu sevmiyorum ama nedense hep siyahlara 2 sınıf ayrımı yapılmışş sarışanlar daha bi ayrıcalıktır daha şekerdir:hihi altın gibidir:hihi esmerler iyidir güzeldir onlarda hoştur ama ben gapgara insalrı hiç sevmim doğu tarafına pek sevmim yani ama olsun oda yeter
kumral olabilir siyah şaçlı açıkkahverengi gözlü(aynı joel gibi aşqımm:kucak yada renkli gözlü şarışın olabilir chad gibi mesela:yikildim:şarışınlara laf söyletmem ama he:hihi şarışınlara laf yokkk yaşasın bizler önemli tabi insan gibi insan olsun yeter banamiley16:
esmerin adı sarışının tadı ben demiyorum öyle diyorlar
ama bence Esmer |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sevdginizde Sizi Sevio Mu Yada Birini Bulmak Istiosaniz Ozellilleri Nee Bakin Bi | pusat41 | 4 | 532 |
04-11-2022, Saat: 12:23 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sevgilinizin Sizden uzun yada kısa olmaassı Önemlimi? | experiance | 11 | 1,085 |
04-10-2022, Saat: 01:21 PM Son Yorum: wildfang |
|
Seveniniz Yada Sevdiğiniz varmı? | PrinceSs | 24 | 1,332 |
04-09-2022, Saat: 10:17 PM Son Yorum: wildfang |
|
formumuzda dövmesi olan yada yaptırmayı dusunen varmı? | rüzgar gülü | 27 | 1,530 |
01-27-2008, Saat: 02:09 AM Son Yorum: HiqhVolume |