aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: cnm sın tabe kime cekcen başka
Çektim sana bir kere başkasına çekemem çekik diyorlar bana desinler değişemem
Sevgilerle... :)
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: cnm sın tabe kime cekcen başka Çektim sana bir kere başkasına çekemem çekik diyorlar bana desinler değişemem Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çektim sana bir kere başkasına çekemem çekik diyorlar bana desinler değişemem nan yemin ederim snin şu esprilerin bni öldürcek bi gün :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nan yemin ederim snin şu esprilerin bni öldürcek bi gün :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Oy sözü alayım bi dahaki seçime o zaman Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oy sözü alayım bi dahaki seçime o zaman al al tabe geç bile kaldın saten nese bn sana laf yetiştiremicem yüreğim kaldırmıyo bu durumu yaşlandık artık:yikildim: aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:al al tabe geç bile kaldın saten nese bn sana laf yetiştiremicem yüreğim kaldırmıyo bu durumu yaşlandık artık:yikildim: 225 Volt şarj edin.... Edildi... Cızırrrrrrt Kalp masajı yapam Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:225 Volt şarj edin.... hhhehee valla bi alemsin sen yaff cnmsın :mucuks: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
[COLOR="Black"]yakışıklısın kardeşim...
allah sevdiklerine bağışlasın..[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yakışıklısın kardeşim... Teşekkür ederim senide sevdiklerine bağışlasın inşallah
07-25-2007, Saat: 08:38 AM <
allah sevdiklerine bağışlasın arkadaşım yakışıklı çıkmışsıınn
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|