first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:maşşallah allah bozmasın o tatlılığını(bozmustur ama nesee)
yok be gene tatlıda yenecek kadar değil :yikildim:
AŞIK olmak yok :):)
|
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:maşşallah allah bozmasın o tatlılığını(bozmustur ama nesee) yok be gene tatlıda yenecek kadar değil :yikildim: *fahriye* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy gerckten cok tatlısaol cnm sende saol miley17:miley17: KoLera Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ma$aLLah cok $eker yha sende sağol eksik olma miley17:miley17:miley17: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:küçüklüğünden belliymiş karizmatik olucan valla haklısın ne diyim :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
[COLOR="Black"]ercan abi daha yeni geldim eve..
atilla abi faruk abi sahilde sabahladık... çokta güzeldi... sende gelseydin keşke[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan abi daha yeni geldim geldim eve.. Valla Atide söyledide bu hafta işim vardı bir daha giderseniz bende gelmeye calısacam ama bu seferkini kaçırdık malesef
[COLOR="Black"]neyse sağlık olsun abi...
ayın 12 sinde inş...deniz, kumsal ve değişik kızlar olmayacak ama olsun... [/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse sağlık olsun abi... kızlar derken nasıl yani bana sen şimdi çok şey kaçırdığımımı söylemeye çalışıyorsun yoksa :yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aşık olmak isteyen ? | riukeen | 32 | 1,691 |
08-17-2008, Saat: 01:09 AM Son Yorum: pckopatH keDü |