Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi sahil tıklım tıklım
anlarsın gerisini
oo o zaman bana hiç gelmezmiş be kardeş
ben geniş takılırım
alan küçük oynayamıyorum hesabı :yikildim::yikildim:
AŞIK olmak yok :):)
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi sahil tıklım tıklım oo o zaman bana hiç gelmezmiş be kardeş ben geniş takılırım alan küçük oynayamıyorum hesabı :yikildim::yikildim:
[COLOR="Black"]tabi tabi atilla abide öyle diyordu...
ama sahilde fikri değişti...sibel abla duymasın... şaka bi yana sibel ablayı sayıklayıp durdu...ara sıra beni sayıkladığıda oldu tabi... herneyse ama güzeldi yani[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi tabi atilla abide öyle diyordu... :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: tamam ya inşallah bi daha ki sefere bende gelirim rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bebekliğin çok şekermiş :zafer: SAOL TEŞEKKÜRLER miley17:miley17:miley17:miley17:miley17: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi tabi atilla abide öyle diyordu...duydum adem duydum gelcek kızlar heee hemde tıklım tıklım:kizgin::kizgin::kizgin: yoldaymış geliryormuş şimdi demek atillam öle dedi:of::of::hayir::hayir::diksin::diksin::diksin: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi sahil tıklım tıklımben anladım sizi adem:hayir::hayir::hayir: sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben anladım sizi adem:hayir::hayir::hayir: ya sibel görüyorsun değilmi iyiki gitmemişim bunlar benimde ahlakımı bozacaktı yoksa miley17:miley17:miley17:miley17:miley17:miley17:miley17:miley17: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sibel görüyorsun değilmi iyiki gitmemişim bunlar benimde ahlakımı bozacaktı yoksa :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: abı Allah ıyılıgını vermesın demek ahlakını bozcaklardı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: abı Allah ıyılıgını vermesın demek ahlakını bozcaklardı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ya bırak çamura yatıyoruz işte ( satarım iki dakikada adamı ) :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aşık olmak isteyen ? | riukeen | 32 | 1,691 |
08-17-2008, Saat: 01:09 AM Son Yorum: pckopatH keDü |