[COLOR="Black"]yok ablacım yaf...wallah atilla abimin suçu yoktu...
bütün suç faruk abinin[/COLOR]
bütün suç faruk abinin[/COLOR]
AŞIK olmak yok :):)
|
[COLOR="Black"]yok ablacım yaf...wallah atilla abimin suçu yoktu...
bütün suç faruk abinin[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ablacım yaf...wallah atilla abimin suçu yoktu... öle tabi ya ati ta oralardan sibel e şiir ısmarladı yani buda dikkate alınacaktır eminim Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ablacım yaf...wallah atilla abimin suçu yoktu...yok ben duydum duyacağımı niye orda ısrarla kalmasının sebebi belli oldu :diksin::diksin::diksin: sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ben duydum duyacağımı niye orda ısrarla kalmasının sebebi belli oldu :diksin::diksin::diksin: oy oy oyy aman deyim ya sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ben duydum duyacağımı niye orda ısrarla kalmasının sebebi belli oldu :diksin::diksin::diksin: abla bens enın yerınde olsam bunun ıntıkamını alırım yanı ona öle bı ceza verırdım kı bı daha yanımdann ayrılamaz dı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ama tabı yınede senın bılcegın bı ıs :yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abla bens enın yerınde olsam bunun ıntıkamını alırım yanı ona öle bı ceza verırdım kı bı daha yanımdann ayrılamaz dı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: sende ver çoskuyu ver çoskuyu canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende ver çoskuyu ver çoskuyu abı olayı yaratan sızsınız bızde eglenelım dımı sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ben duydum duyacağımı niye orda ısrarla kalmasının sebebi belli oldu :diksin::diksin::diksin: [COLOR="Black"]abla sen ciddi değilsin dimi.. bak biz burada espri yapıyoz...istersen rapor bile veririm baştan sona yaptıklarımız hakkında...[/COLOR] Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abla bens enın yerınde olsam bunun ıntıkamını alırım yanı ona öle bı ceza verırdım kı bı daha yanımdann ayrılamaz dı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:alcam zatenn ya gelsin yoldaymışş şaka bir yana aşkım öle bişey yapmazz miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aşık olmak isteyen ? | riukeen | 32 | 1,702 |
08-17-2008, Saat: 01:09 AM Son Yorum: pckopatH keDü |