sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alcam zatenn ya gelsin yoldaymışş şaka bir yana aşkım öle bişey yapmazz miley17:
[COLOR="Black"]yapmaz yapmaz...
ercan abi kızlar pardon deniz çok güzeldi:yikildim:[/COLOR]
AŞIK olmak yok :):)
|
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alcam zatenn ya gelsin yoldaymışş şaka bir yana aşkım öle bişey yapmazz miley17: [COLOR="Black"]yapmaz yapmaz... ercan abi kızlar pardon deniz çok güzeldi:yikildim:[/COLOR] Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yapmaz tabı abla ben herkesten beklerım ama atılla abı yapmaz yanı miley17:miley17:miley17:öle olcak tabiimiley17:miley17: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yapmaz yapmaz...yaa ademm ne kısı yaaa :kizgin::kizgin: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı olayı yaratan sızsınız bızde eglenelım dımı yok be alınganlık gösterme sakın :mucuks::mucuks: sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa ademm ne kısı yaaa :kizgin::kizgin: denız kızı abla :yikildim::yikildim: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yapmaz yapmaz... hangi kıs pardon hangi deniz güzeldi adem sarısın olan mı ? anlamadım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hangi kıs pardon hangi deniz güzeldi adem sarısın olan mı ? yok abi yosun gözlü olan Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:denız kızı abla :yikildim::yikildim:bende bilmiom valla denize çok girdiler ya orda gördüler deniz kızını sanırım:yikildim: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok abi yosun gözlü olan vay ademin sen ne diyon yaww |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aşık olmak isteyen ? | riukeen | 32 | 1,691 |
08-17-2008, Saat: 01:09 AM Son Yorum: pckopatH keDü |