blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cok sevındım Tanju, ıns hersey guzel olursaol abi çok mutluyum yaa anlatamm
Hadı erdın murâdına
Darısı dıger uyelerın basına
sana aşığım
|
08-01-2007, Saat: 01:52 AM <
blue_belial
08-01-2007, Saat: 01:54 AM <
Tahmın edebılıyom zaten
oraya geldıgımızde anlatıyodun hep bı an oncede nete gıtmek ıcın erken kactın hatta ama olsun değmiş demekki
Ikinizin Adina sevindim Tanju & Pesimisit..
Herseyin Hayirlisi ve Mutluluklar sizinle olsun..
08-01-2007, Saat: 01:57 AM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tahmın edebılıyom zatenkusura bakma abi yaw aşk işte
Bak Kardeşim şimdi Gelelim
Anlaşmaya Eger Bu Kiza Bi Yamuk Yaparsan Senin Alnini Karişlarim Nede Olsa O Bir Beşiktaşli.... çarşi Yamuğada Karşi Bunu Bilesin Tamammi Tanju..... Janlarim Mutlulugunuz Daim Olsun Yarinlariniz Hep Sevgiyle Dolsun..... Allah Bitanede Faruk ,a Versin En çirkininden........
08-01-2007, Saat: 07:43 AM <
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BAK KARDEŞİM ŞİMDİ GELELİM ayıp ettın abi kıyamam zaten ben ona :tolga:
arkadaşlar benden habersiz gelişen olaylar olmuş burada
tanju senin adına sevindim hemde çok umarım herşey gönlünüzce olur Pesimist artık pesimist olmaktan vazgeçersin umarım yüzünüzden tatlı bir tebessüm eksik olmasın sevgilerle ....
Aklım sende kaldı
Şarkılar şiirler hep sana Kelimelerim yeter mi duygularımı anlatmaya Şehidim dedim ben kendime sevda yolunda En güzele en güzeline layık olansın sen Hayat sen olunca güzel İliklerime işleyen bu sevgin Dilime dolanan o adın İşte buymuş aşk dedikleri anladım & Pür dikkat seni dinliyorum Elim kalbimde gözüm gözlerinde Sesim sesin olmuş seni dinliyorum İsmimi her anışında irkiliyor bedenim tepeden tırnağa Mecnunum sevdalıyım aşığım ben sana İçimde dolaşan sevgin Sarıyor bedenimi ilmik ilmik , işliyor her bir hücreme nakış, nakış Tenimi sarıyor teninin kokusu, duyuyor musun sanadır kalbimdeki bu atış ilk şiiriniz ilk hediyeniz benden olsun dedim acele oldu kusura bakmayın miley17:miley17:miley17:miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sitem edemiyorum sana. | levell | 2 | 456 |
04-14-2022, Saat: 07:54 AM Son Yorum: wildfang |
|
Binlerce (Seni Seviyorum) Borcum vardi sana | €BeRimSin | 8 | 525 |
04-13-2022, Saat: 02:58 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sana Sadece Sana... | eRCi | 5 | 377 |
04-13-2022, Saat: 02:53 PM Son Yorum: wildfang |