Rüyalarımda hep sen vardın.
Uyanamadım uyanmak istemedim
Öptüm kokladım seni doyamadım
Ellerini bırakmak zor geldi
Bilseler Seni ne kadar Çok sevdiğimi, Soluksuz dinlerlerdi, sana verdiğim değeri. Kaldım Şimdi Yalnız, Mutsuzmuyum? Karamsar olmaktansa Evet. Mutlumuyum? Hayal dünyasında yaşamaktan’sa Evet. Dokunamadığım Ellerine, Koklayamadığım Saçlarına Hasret duyarak Gidiyorum ßirtanem.
Ağladım resimlerine bakıp bakıp
Düş kurdum gözyaşları akıtıp
Nefret ettim yine sensizlikten
Ölümle bir tıpatıp
Hep Yek. Hep … üç Harflik Bir kelime. Tek. Tek başına Yaşarım. Kendi içimde Büyütürüm Seni. Soluksuz bir an bile ayrılmadan. O güzel gülüşün… O gözlerini kısışın. Onlara Bakarken Sen olmıcaksın Dimi artık? Hıhım olmıcaksın. Ben istedim, Senden Ölümüme benzeterek, istedim..
Ama olsun seviyorum yine seni ben
Özlüyorum yine ta derinden
Yalnız kalsam da buralarda
Güç alıyorum masum gözlerinden
Olsun. Yoksun artık. Yada hiç olmuşmuydun. Var’ken de özlüyordum. Yine özlüyorum. Şimdi hasretin öyle içtenleşti ki, Bağrımı yakıyor. Gözlerin canımı acıtıyor artık. Ama olsun Seviyorum Yine Seni ben….
Gel artık çıkar beni karanlıktan
Uzat artık uzat bana ellerini
Kurtar ne olur kalbim seni arar
Ayırma benden gözlerini
Gelsen… gel gidelim uzaklara desen. Yapmazmıyım? Elini tutup her şeye karşı gelmezmiydim. Gelmeyi bırak, sadece gözlerine bakarak bir ömür geçirirdim. Uzatsan ellerini. Kalbini bana verirmisin desen. Seviyorum seni, ne olur desen. Hiçbişeyden düşünmeden, gelmezmiyim seninle?
Özlüyorum seviyorum durmaksızın
Artıyor sevgim günden güne
Çıkıp geleceksin diye ansızın
Bekliyorum her gün seni ben
Özlüyorum. Inan bana Seni, kendimden, her şeyden çok özlüyorum. Yoksun şimdi. Sanma ki bitti sevgin. O kadar Büyüyor ki, O kadar büyük bir heyecan veriyor ki, çıkıp geleceksin sanki Birgün. Seni Seviyorum, Diyip gidelim buralardan diyeceksin.
oLsun.. Bekliyorum Hergün Seni ßen…