adyge55 senin adın ne bunu telafuz etmek zor kısaca ady mi diyelim yoksa bi isim varmı
bize önerebileceğin
bize önerebileceğin
Canı Sıkılanlar
|
adyge55 senin adın ne bunu telafuz etmek zor kısaca ady mi diyelim yoksa bi isim varmı
bize önerebileceğin Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abime bak hele...yaw canat abi şu gezi hakkında görüşelim senle yaf...Adama ßak ßea:S ßi "ooohh yaa çatLaaaa" demedii kaLdı Âh be.
08-03-2007, Saat: 10:46 AM <
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeeeeeee Daha Daha Ne Yapiyorsunuzhmm ben bi bes dakka temiz hava almaya gidiim gelecem canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şşş neler oliye burda ben bakarım arkadaş paylaşımcı olalım demi Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abime bak hele...yaw canat abi şu gezi hakkında görüşelim senle yaf... İYİ OLUR KATILIYORUM ADEME NEDE OLSA BEN GELEMEM canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adyge55 senin adın ne bunu telafuz etmek zor kısaca ady mi diyelim yoksa bi isim varmı olmazmı var tabi kısaca murat diyebilirsiniz ~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm ben bi bes dakka temiz hava almaya gidiim gelecem bak fazla temiz hava almak zararlı çiğerler için PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pff.. :S ßen kaçar ii €qLenCeLer tşkler ama dikkat et kaçarken takılıp bir yere düşme sakın sanırım bir ara daha uyarmıştım seni bu konuda |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|