canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canın sağolsu nkardeş ayıpsın ya
benden olsun canınız ne istiyorsa söyleyin bulup getiririm ben
biraz masraflıyımdır ama ben söleyim masamda kuş sütü eksik olmamalı artık gerisini sen düşün ercan
Canı Sıkılanlar
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canın sağolsu nkardeş ayıpsın ya biraz masraflıyımdır ama ben söleyim masamda kuş sütü eksik olmamalı artık gerisini sen düşün ercan HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HOŞ BYULDUK aman deniz alınma kırılma olmasın tamam mı şaka yapıyor tabiki kırılma kimseye sakın olurmu
08-03-2007, Saat: 11:56 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canın sağolsu nkardeş ayıpsın yabi corbani icsek yeter canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla kusura bakma sibel geç kaldım benyok canat ya :hihi sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi tabi yaa eğlenceye devammmiley17: peki nereye gidiyoruz eğlence için adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biraz masraflıyımdır ama ben söleyim masamda kuş sütü eksik olmamalı artık gerisini sen düşün ercan he o zaman joker hakkımı kullanayım vaz geçtim ben teklfimi geri alıyorum :yikildim::yikildim:
08-03-2007, Saat: 11:57 AM <
deniz suan konu yemek gördügün gibi...
sen ne yemek isterdin ??? HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HOŞ BULDUK SİBEL ABLAsağol canım sen nasılsın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|