~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi corbani icsek yeter
tamam acıktığınızda söyleminz yeterli olacaktır
Canı Sıkılanlar
|
~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi corbani icsek yeter tamam acıktığınızda söyleminz yeterli olacaktır canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he o zaman joker hakkımı kullanayım bencede en iisini yaparsın
08-03-2007, Saat: 11:58 AM <
gördün mü murat abi bak senin yüzünden vazgecti..
o zaman bu yemek isi sana düsüyo ihhii adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki nereye gidiyoruz eğlence içinluna parkka ) ~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gördün mü murat abi bak senin yüzünden vazgecti.. aynen öyle sana kaldı ihale :yikildim::yikildim::yikildim: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman deniz alınma kırılma olmasın BEN KİMSEYE ALINMIYORUM İSTEDİÄžİNİZİ SÖYLEYİN ŞAKA OLDUÄžUNU BİLİYORUM ~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gördün mü murat abi bak senin yüzünden vazgecti.. ne demek sizin canınız sağolsun bi yemeğin lafımı olur buyurun gelin size en kral yemekleri ısmarlayım sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:luna parkka ) ben kamikazeye binmem ama ona göre :yikildim::yikildim::yikildim: sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:luna parkka ) tamam bana uyar ama herkes kamikazeye binecek yoksa gelmem |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|