herkesin canı sıkılıyor sanırım benimde
Canı Sıkılanlar
|
rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkesin canı sıkılıyor sanırım benimde eh işte idare ediyoruzmiley17:
kimse gelmedimi hala yemekten
amada ağır yiyormuşsunuz be:yikildim::yikildim: hadi sıkındıdan patlıyacammiley17::yikildim: HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İYİ o Zaman Allah Kabul Etsin amin...... HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimse gelmedimi hala yemekten bu saatte yemekmi kalır dedim yamalum bugün cuma ondan dolayı geçikme normal yani sen hergün böle sıkılırmısın acaba bigünde seni burda keyifli göremicemmi acaba rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkesin canı sıkılıyor sanırım benimde eywah bitanede daha canı sıkılan gelmiş ne olacak bu formun hali böle hem ben sizi bişey söyleyimmi sıkı can iidir çabuk çıkmaz derler bence bunu değerlendirin adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu saatte yemekmi kalır dedim yamalum bugün cuma ondan dolayı geçikme normal yani yanında konuşacak kise olmassa sende sıkılırsın HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yanında konuşacak kise olmassa dur o zaman biz gelelim oraya konuşacak birileri olur o zaman adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dur o zaman biz gelelim oraya konuşacak birileri olur o zaman iyi olur hem benim canımda sıkılmaz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 432 Ziyaretçi