adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam o zaman açık bi adres alıyım gelince zorluk çekmeyelim demi ama
ha nedemessin
sana adresi vereyim
sizde gelin
sonra babamda beni kessin demi
Canı Sıkılanlar
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam o zaman açık bi adres alıyım gelince zorluk çekmeyelim demi ama ha nedemessin sana adresi vereyim sizde gelin sonra babamda beni kessin demi HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ha nedemessin hayda sen demedinmi gelin benimde canım sıkılmaz diye hem baban bişey demez bize hatta sevinir misafirim gelmiş die böyle olucada depresyona girmene gerek kalmaz adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayda sen demedinmi gelin benimde canım sıkılmaz diye ha nedemessin sevinirmiş HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ha nedemessin tamam vazcaydım seni zor durumda bırakmak istemeyiz
ben çıkıyorum forumdan işim var yapıcak
nerden çıktıki bunlar HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben çıkıyorum forumdan işim var yapıcak üzülme sen sonra yine girersin hadi görüşürüz kendine ii bak kimse kalmadığına göre bende çıkıyım bari ~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben geldim huhuuuu hu hu hoş geldin az kalsın anons yaptıracaktım bulunduğun şehire seni bulsunlar diye |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|