SENİN NEZAMAN GELİCEN BELLİ OLMAZ
BEN HAFTA SONU YOKUM
ARTIK İDARE EDERSİNİZ BENİ
BEN HAFTA SONU YOKUM
ARTIK İDARE EDERSİNİZ BENİ
Canı Sıkılanlar
|
SENİN NEZAMAN GELİCEN BELLİ OLMAZ
BEN HAFTA SONU YOKUM ARTIK İDARE EDERSİNİZ BENİ HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SENİN NEZAMAN GELİCEN BELLİ OLMAZ niye yoksun bakim sendemi resmi daireler gibi resmi tatile giriyorsun hem biz seni idare edermiyiz bilmemki neyse bakarız bi çaresine gözün arkada kalmasın adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye yoksun bakim sendemi resmi daireler gibi resmi tatile giriyorsun DÜKKAN BİZİM DE ONDAN HAFTA SONLARI GELMİYORUM OKADAR BELKİ İNTERNET KAFEYE GİDERİMmiley17: HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DÜKKAN BİZİM DE ONDAN yok yok sen ınternet cafeye gitme ıstırahatine bak evde pc yok sanırım adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok sen ınternet cafeye gitme ıstırahatine bak MALESEF ÜÇ SENE OLDU DAHA ALICAKLARmiley17::hihimiley17::hihimiley17: HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MALESEF ÜÇ SENE OLDU demekki bi 3 sene daha var almaları için adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demekki bi 3 sene daha var almaları için BİRAZ DAHA DİKKTLİ OKUSANA 3 SENEDEN BERİ İSTİYORUZ HEM BU ARADA PC NE FAZLA BİLÄžİMYOK BİLÄžİSAYAR HAKKINDA HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BİRAZ DAHA DİKKTLİ OKUSANA e tamam bende onun için diyorum ya 3 sene daha beklersin diye pc demek bilgisayar demek |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|