HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoş geldin murat
nasılsın!.........
hosbulduk arkadaslarrrrrrr şiirlere bk tnizmiiii sabah sabahhh romantik lik iii giderrr
Canı Sıkılanlar
|
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoş geldin murat hosbulduk arkadaslarrrrrrr şiirlere bk tnizmiiii sabah sabahhh romantik lik iii giderrr canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zamanı değilmiş deniz zamanı değilmiş demek olur nasıl olsa eninde sonunda aklısın galibamiley17: lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hosbulduk arkadaslarrrrrrr şiirlere bk tnizmiiii sabah sabahhh romantik lik iii giderrr daha bakmadım morel bozukluğundan hiç bir şey canım istemiyor ki HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:daha bakmadım bk bk açilirsinnnn hadeeeeeee http://www.duygusuz.com/forum/showthread...42329.html HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aklısın galibamiley17: iyi anlaştık o zaman artık bunun için moralini bozup canını sıkmazsın nasılsa olacak o istediğin tamam mı lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bk bk açilirsinnnn hadeeeeeee güzel olmuş iyiyim galiba e senden naber HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel olmuş bk tan hiç idegilim gibi bilmmmm:yikildim::yikildim::yikildim: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi anlaştık o zaman artık bunun için moralini bozup canını sıkmazsın tamam anladım biraz düzeldi moralim ee daa nasılsın iki gündür yokum ya HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam anladım iyi valla nasıl olsun bi yaramazlık yok |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|