lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:daha dahaa yemek yiyemedim yaaaaaaaaaaaaaaaaa açlik bastiiii
nasıl yiyemedin
beni sorarsan da
sıkıntıdan patlıyacağım:yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:daha dahaa yemek yiyemedim yaaaaaaaaaaaaaaaaa açlik bastiiii nasıl yiyemedin beni sorarsan da sıkıntıdan patlıyacağım:yikildim: HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasıl yiyemedin korkma bişe olmazzz sananaaaaaa:yikildim::yikildim: HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben kızarım kovulursun sonra işten :yikildim::yikildim: tamam abla kızarsın sen lafım yok sana işten kovulursamda senin canın sağolsun be ne yapalım kader deriz başka bi işe bakarız lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:korkma bişe olmazzz sananaaaaaa:yikildim::yikildim: evet olmaz galiba :yikildim: bir konu aç konuşalım yada benim hakımda merak ettiğini sor adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam abla kızarsın sen lafım yok sana iş bulmak kolay sandın galiba sen hala işini yağpmıyormusun:yikildim: doğru işine dön:yikildim::yikildim: HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet olmaz galiba :yikildim: ya senin adin ne onu ogrenim onceeee nerelisinnn lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya senin adin ne onu ogrenim onceeee adım gerçek değil adım deniz sinopluyum ama doğma büyüme ist. sen nerelisin HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adım gerçek değil adım deniz adim gercekte murat degil murat:d rizeliyimm bk sinopta okumayi dusunuyommm universite orayida yzdimmm yşş 5333 lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adim gercekte murat degil murat:d bu yaşına kadar yaşıyormusun:yikildim: ben 17 yaşındayım sinopta güzeldir orası çıkarsa görüşe biliriz ne de olsa yılda en az 8 kere gşidiyoruz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|