lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sirfr senin için gellecem haaaaamiley18:miley18:
her zaman beklerim
Canı Sıkılanlar
|
lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sirfr senin için gellecem haaaaamiley18:miley18: her zaman beklerim HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her zaman beklerimtmmmmm gelirimm ben de belkiiiii :yikildim::yikildim::yikildim: eeeeeeeee oklu ne oldu senin lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmmmmm ben okula gitmiyorum orta okuldan ayrıldım bu sene dışarıda vericem liseyi korkusuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla Herkesin Cani Sikiliyor Arkadaslar jetli bi hareket yapta gorelimmmm hahha:yikildim: HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben okula gitmiyorum neden ki biraktinnnn heyyyyyyyyyyy lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden ki biraktinnnn heyyyyyyyyyyy biraz saçma gelicek kayıtlara gaç kaldım tatildeydimde:yikildim: korkusuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla Herkesin Cani Sikiliyor Arkadaslar haklısın sende hoş geldin nasılsın!................. HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biraz saçma gelicek wayyy beeee iide kurtuldunn okuldannnnn:yikildim: gezdolaşşşşşşş |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|