lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya rep verseniz olmazmiiiii bi zahmetttt
olmaz hele bir sor niye çünki haksız rekabet olur dimi ama
Canı Sıkılanlar
|
lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya rep verseniz olmazmiiiii bi zahmetttt olmaz hele bir sor niye çünki haksız rekabet olur dimi ama adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim elimde olan bişey olsa hemen mod yapardımda benim elimde değil yönetici arkadaşlar yapabilir ancak yok ya benim canım her yerde sıkılır ben nerdeyse gülmeyi unuttum insanın konuşcak arkadaşı olmayınca HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ya benim canım her yerde sıkılır haydi bismillah gülmeyi neden unuttun ya hatırlatsakmı acaba bu arada neden konuşacak arkadaşın yok işyerinde kimse yokmu adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haydi bismillah gülmeyi neden unuttun ya hatırlatsakmı acaba malesef babam var o da sadece çalıiıyor hem benim çalıştığim yer sıf erkek dolu HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:malesef babam var babanla aynı yerde çalışman biraz kötü sanırım neyse hayırlısı umarım herşey gönlünce olur adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:babanla aynı yerde çalışman biraz kötü sanırım neyse hayırlısı umarım herşey gönlünce olur amin inşallah HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin inşallah bak birde şöyle düşün ömrün uzuyor hani derler ya sıkı can iidir çabuk çıkmaz die ondan dedim yani ömrün uzuyor diye adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak birde şöyle düşün ömrün uzuyor hani derler ya sıkı can iidir çabuk çıkmaz die ondan dedim yani ömrün uzuyor diye bilmem ben eylenceyiseven biriyim ömrümün uzamasınıda hiç isyemem |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|