(= yalnızlık güzeldir
~~~~~~benden Yanlizlara~~~~~~
|
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(= yalnızlık güzeldir güzelde her gün yanlız olmak bence güzel değil
08-09-2007, Saat: 02:57 PM <
bencede yalnızlık bir insanın sahip olabilecegi en güzel şeydir
YÆßÆNC| Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede yalnızlık bir insanın sahip olabilecegi en güzel şeydir tabikide ama insan yanlızken kendi sorularına cevap veremessi yani yanlızlı bazen iyi bazen kötüdür herkezin düşüncesi bir olmaz
HIÇKIRIK bunlar gerçekten süper olmuş ya sen beni duygulandırıp ağlatmak için mi koydun bunları bak bende yanlızım...Merak etme o kişi seni bir yerlerde bekliyordur ummadığın anda karşına çıkacak benden sölemesi...Umarım oda seni bekleyen kişidir...
08-09-2007, Saat: 03:04 PM <
tabi haklısın ama herkes gittiğinde bizi terk etmeyen sadece odur bu bakıma bakarsak yalnızlık insanın en güzel dostudur
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzeldebencee yalnız kalmak kötü yalnıslık deiL (= CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIÇKIRIK bunlar gerçekten süper olmuş ya sen beni duygulandırıp ağlatmak için mi koydun bunları bak bende yanlızım...Merak etme o kişi seni bir yerlerde bekliyordur ummadığın anda karşına çıkacak benden sölemesi...Umarım oda seni bekleyen kişidir... beyendiğine çok sevindim bakan gözlerine sağlık inşallah bekliyordur teşekkürler yorumiçinmiley17:miley17:
08-09-2007, Saat: 03:07 PM <
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencee yalnız kalmak kötü yalnıslık deiL (=benimde demek istedigim bu işte |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Benden Hoslanıyormusun ? | ZeNiTH | 20 | 972 |
04-14-2022, Saat: 10:53 PM Son Yorum: wildfang |
|
Benden Hiç Gitmeyebilir Misin? | ÇiLeK | 3 | 404 |
04-11-2022, Saat: 12:14 PM Son Yorum: wildfang |
|
bu benden a?k?ma gitsin (seni ?zledim) | ROSE | 14 | 1,267 |
04-07-2022, Saat: 03:05 PM Son Yorum: wildfang |