teysem turbanl? ayr?ca n?ye gozunu kap?on
Catlaj Naslii:-)
|
09-04-2006, Saat: 06:26 PM <
Teyzenle KurduĞun İlgİyİ Anlamadim Ama. Nİye GÖzÜmÜ KapattiĞima Gelİnce. Şipsevdİyİmdİr De Ondan...........
09-05-2006, Saat: 01:22 PM <
Pek TesadÜf Sayilmaz Aslinda Senİn Burcunun ÖzellİĞİ Şipsevdİlİk. Kendİne BaĞlayamadiysa Sen Kendİn BaĞlan..........
TŞKLER GÜZEL RESİM SENDE GÜZELSİN CESARETİNDEN DOLAYI TBRKLER.
09-07-2006, Saat: 10:20 AM <
isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pek Tesad?f Sayilmaz Aslinda Sen?n Burcunun ?zell??? ?ipsevd?l?k. Kend?ne Ba?layamadiysa Sen Kend?n Ba?lan.......... ben n?e baglan?om o baglanma?ktan sor ayaaa erkek e?n baglamal?
09-07-2006, Saat: 10:30 AM <
A?KTA KAR?ILIK BEKLER?M, PLATON?KL?KLE ???M OLMAZ D?YORSUN YAN?. GER?EKTEN M? H?? SANA BA?LANMAK ?STEYEN ERKEK OLMADI. HAYRET GAL?BA FOTO?RAFTAK? MASUM G?ZELL???N ALTINDA B?R ??RRETL?K VAR O ZAMAN. K?T? B?R ?FADE AMA TAHM?N SADECE. YOKSA N?YE BA?LANMAK ?STEMES?N K? DE??L M? AMA?.........
09-07-2006, Saat: 04:13 PM <
ya erkeklerı ben baglar ama once erekekten ılgı gordukten sıora bugune kadar baglanan cok o ldu ama redde4ttım kısmet ya bırı gelır bırı gıderrrrrrr aman yalan dunya
09-07-2006, Saat: 05:39 PM <
dünya yalan aşklar gerçek kısmet dediğin de sana bağlı demekki şirretlikten değil. başka bir sebep ortada bağlanılacak kadar güvenmiyorlar sana belki. ya da ne bileyim zor kadınsındır işte..........
09-08-2006, Saat: 12:47 PM <
ewrt zor oldgum kesın ama artıık kımseyı umursmıorum baane dıorum gecıp dıor)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi