esmerbela Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyy oyy kıyamam ben ona ewt hep erkekler böyle gaddar
evet öLeLer eLimde oLsa yeryüsünde bir tane erkek sinek biLe bırakmam :yikildim::yikildim::kop:
siz erkekLer hep aynısınız
|
esmerbela Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyy oyy kıyamam ben ona ewt hep erkekler böyle gaddar evet öLeLer eLimde oLsa yeryüsünde bir tane erkek sinek biLe bırakmam :yikildim::yikildim::kop: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cocuga bak cok kararlı be egrı dönmeye hıc nıyetı yok gıbı gıdıyo : nese akLıma bi şarkı geLdi ama söLemicemm canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yok tam terside oLuyo asLında ama şimdi anLatırsam uzun sürer aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nese akLıma bi şarkı geLdi ama söLemicemm amylee ben kötü bısı demedım haa kızları savundum yannıs annamayın :::
08-14-2007, Saat: 12:46 PM <
ßn ßi defa terkediLdim ama sonra yine dönen terk eden oLdu
aman yha LeyLacım ßırak ßütün erkekLer aynı oLcak die ßi kaidede yok. Erkek qitti diye aqLamakta anLamsız sanki çok ßi işe yarıyoduda qittimi aqLanıyo
ya ne aLıcam ya başka derdim mi yok onLar bnim için ağLasınn aLatıyorumda zatenn
gidende gitmiştir zaten nese be sinirLendim şimdi
08-14-2007, Saat: 01:02 PM <
Sn aqLıyosun demedimkine
Resimdeki küçük kız aqLıyo onu kasteddim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
erkekler çocuk yetiştirirse ne olur :) :).... | €stapitipiti | 5 | 536 |
04-14-2022, Saat: 07:27 PM Son Yorum: wildfang |
|
Biz Erkekler(Mutlaka Bakın) | KUZEN SELOOO | 19 | 1,414 |
04-11-2022, Saat: 07:42 PM Son Yorum: wildfang |
|
^BU erkekler çok mu fena(evet evet:))))^ | *yaKaMoZ* | 10 | 591 |
04-08-2022, Saat: 06:18 PM Son Yorum: wildfang |
|
Erkekler de gelinlik giyer :D | acemhe | 3 | 588 |
06-08-2010, Saat: 11:24 PM Son Yorum: nofearheart |
|
Erkekler Kız Görünce Nasıl Davranır Birlikte Görelim :))) | Qetesh | 30 | 2,485 |
06-07-2010, Saat: 11:40 AM Son Yorum: nofearheart |