.................................
.::.::.::Pek! Ya S!z!N ReNg!N!z HaNG!S!::.::.::.
|
arkadaşlar ben burdan bişe söylemek istiyorum bu fikri zaman perisine ben söledim daha doğrusu rahatsız olduğumu söledim ve zaman perisi bu yola başvurdu eğer uzaklaştırma veya siteden atılma gibi bi durum olursa zaman perisiyle birlikte bende ceza almak istiyorum ve bu konuda sonuna kadar onun arkadasındayım yönetimden ricam böyle şeylerin sitemizde yayınlanmaması
SAYGILAR.... ZaMaN PeR!S! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: VALLA BNDE KATILIOM BELKİ PAYLASIM YAPMIS OLABİLİRİM AMA BNM AMACIM FORUMA BİŞİLER KATMAKTI TABİKİDE BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ:??:??
08-17-2007, Saat: 12:27 PM <
bende size katiliyorum her nekadar bu sitede yeni olsamda ilgimi ceken ilk sey dostul ve sevgi oldu guzel seylerin icine koitulukleri katip onlari kirletmemeliyiz bunun icin sanada tesekur ederim ZaMaN PeR!S!
[b]BU SİTEYE ÇÖP ATMAYIN!!!
[/b]
08-17-2007, Saat: 12:32 PM <
GUZEL SEYLER HERZAMAN KAZANIR UMARIM SITE ILGILILERI BUNU DUYARLA KARSILAYACAKTIR HERZAMAN DESTEKCINIZIM
08-17-2007, Saat: 12:43 PM <
» Şafak vakti yağan bir çiğ tanesi kadar Masum,gün batımında denizlerden esen rüzgar kadar Çılgın ve okyanusun derinlerindeki bir inci tanesi kadar Özel olsun tum sevgiler kirlenmesin bu dunyanin kirleticileriyle ...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi