:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yumurtanın sarısını ayırmak için...
buse38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:w00w w00w h?nnnnnnnnnnnnnnn d?ttttttttttttttt ahanda egzoz ?imdi patlayacakk...Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

patlatma sak?n Big Grin sen ?dersin yoqsa masraf? Big Grin
Ara
Big Grin
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:patlatma sak?n Big Grin sen ?dersin yoqsa masraf? Big Grin
kohma patlatmas? benden ?demeler senden Big Grin Big Grin
Ara
buse38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin kohma patlatmas? benden ?demeler senden Big Grin Big Grin

t??be yareppim Big Grin ne patlat?on sen ?le k?z?m Big Grin allam ya Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
delüüü konuyu sapıtma ben sadece egzoz patlatacam...hani sen öle dedin die
Ara
buse38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:del??? konuyu sap?tma ben sadece egzoz patlatacam...hani sen ?le dedin die

ei bee Big Grin ne k?s?on Big Grin ?aka yap?oduq Big Grin
Ara
det gece gece ne şakası oo öleee ben korkarım şakada üryama ney girmez demii üüüüüüüü
Ara
buse38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:det gece gece ne ?akas? oo ?leee ben korkar?m ?akada ?ryama ney girmez demii ????????

yoq yoq Big Grin korkma bi?iycik olmas Big Grin
Ara
almışken banada bi tane alsanıza...Big Grin
Ara
hiiiiiiiiiiiii payla??m i?in saol yaff g?l?msettin beni:Smile
Ara
zaten bi yumurta yiyoduk...art?k onuda yemeyiz...
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Otomobiliniz için CD player ( yeni model) düyada ilk defa tükiye'de soyle 5 976 03-31-2022, Saat: 03:54 PM
Son Yorum: wildfang
  Ateşli Sohbet için Ara ... ●KΛЯΛMΣL● 0 800 05-04-2010, Saat: 01:26 PM
Son Yorum: ●KΛЯΛMΣL●
  **YıLın Fotoğrafı İçin 11 Aday(Sizce Hangisi?)** SeRDİD 0 828 03-25-2010, Saat: 10:29 AM
Son Yorum: SeRDİD
  Tatlı Bir Güllümseme İçin Bakın. deli yürek 4 1,337 09-23-2009, Saat: 01:54 PM
Son Yorum: deli yürek
  Bayanlar İçin Tornavida Takımı..(: xxxGLsMxxx 17 2,126 08-05-2009, Saat: 11:34 PM
Son Yorum: xxxGLsMxxx

Konuyu Okuyanlar: