Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ısım söledıgımde ılk tepkı su ( hade be ınanmıyorum:yikildim::yikildim: )SIKMA CANINI BAKIYIM GUZEL FARKLI ISIM HERKESDE OLAN BI ISIM DEGIL DEMI YAA
bıde gercek ısmınmı dıyen cok oluyo :S:S:S:S yok yalan söluyom :yikildim::yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
08-20-2007, Saat: 09:48 AM <
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ŞAŞIRDIM AMA aslında ılk sasıran sen dıgılsın de nıye sasırdın onu annamadım :S:S:S:S
08-20-2007, Saat: 09:51 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslında ılk sasıran sen dıgılsınEVET YA HICKIRIK NIYE SASIRDIN WALLAHA BEN SASIRMADIM ILK DUYDUGUMDA rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SIKMA CANINI BAKIYIM GUZEL FARKLI ISIM HERKESDE OLAN BI ISIM DEGIL DEMI YAA zaten sıkmıyorum canımı ben gayet memnunumısmımden onlar dusunsun :yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslında ılk sasıran sen dıgılsın İLK DEFA DUYDUM DA BÖYLE BİR İSİM ONDAN
08-20-2007, Saat: 09:53 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten sıkmıyorum canımı ben gayet memnunumısmımden onlar dusunsun :yikildim::yikildim::yikildim:AFERIM TABBI DUYUN DUYUN BAK SERSERI MEMNUN HALINDEN:yikildim::yikildim:
08-20-2007, Saat: 09:54 AM <
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İLK DEFA DUYDUM DAWALLA BEN COK DUYDUM DESEM INANIRMISNIZ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 368 Ziyaretçi