Evet Bencede
Canı Sıkılanlar
|
08-20-2007, Saat: 09:58 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:normaldır buda benım farkım :yikildim::yikildim::yikildim: ısmım bıle farkımı yansıtıyor :yikildim::yikildim:ALLAH ALLAH OLEMIMIS:yikildim::yikildim::yikildim: NE GUZELL Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:normaldır buda benım farkım :yikildim::yikildim::yikildim: ısmım bıle farkımı yansıtıyor :yikildim::yikildim: EVET AYNEN ÖYLE
bugun kendımı fazla ukala gördum :yikildim::yikildim::yikildim: Allah sonumu hayır etsın miley17:miley17::yikildim::yikildim:
08-20-2007, Saat: 10:04 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugun kendımı fazla ukala gördum :yikildim::yikildim::yikildim: Allah sonumu hayır etsın miley17:miley17::yikildim::yikildim:banada ole geldı hadı hayırlısı
cok ıyı tesellı edıyosunuz : cok sagolun sımarmaya basladım D:
08-20-2007, Saat: 10:17 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok ıyı tesellı edıyosunuz : cok sagolun sımarmaya basladım D:SIMARIK SENI NOLUCAKKK:yikildim::yikildim: BISEY SOLIYIIMI YENI UYE VAR SENIN AVATARININ AYNISINDAN ONDA VARRR PİŞTİ OLDUNUZ:yikildim:
evet gördum : benden almıs neyse ayaa ebn eve gıdınce secerım bı tane koyarım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
08-20-2007, Saat: 10:21 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet gördum : benden almıs neyse ayaa ebn eve gıdınce secerım bı tane koyarım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:II BAKALIMMM:yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 593 Ziyaretçi