:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
EndLess
ne askı lem bu devırde askımı varmıs sız asık dıgılsınız ben haber verrım sız asık olunca sıze:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
rocker_nergiz
allah allah nıye ole dıyoon yaww bız gayet asıgız demı pckopatım:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
PCKoPaT
heaBig GrinBig Grin nergiZ o a$k nedir ßiLmio Big Grin SerSiiiii duy ßunLarı duyy a$kı ya$ayan ßiLir ahhahaBig GrinBig Grin
Âh be.
Ara
rocker_nergiz
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heaBig GrinBig Grin nergiZ o a$k nedir ßiLmio Big Grin SerSiiiii duy ßunLarı duyy a$kı ya$ayan ßiLir ahhahaBig GrinBig Grin
O MU BILMIYOR PEK SANMAM LENN OLE BI BILIYOR KI AMA BIZIM ASKIMIZ LEYLA MECNUN ASKI BIZIM KI BASKA PCKOM
Ara
EndLess
lem bı an kendımı akynana semra gıbı hıssettım daldan dala :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
PCKoPaT
ahhahha Big GrinBig GrinSen kaynana Semradan daa yakı$ıkLıSın Big GrinBig Grin
Âh be.
Ara
EndLess
orası dogru lem

kaynana serso :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
rocker_nergiz
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:orası dogru lem

kaynana serso :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
ANAM BENIM KAYMNANIMI OLDUN SEN SINCIK SERSERII:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
PCKoPaT
aLLah ne$emi ßoSmaSın ßu gün ßaya ßi keyifLiyim yhawBig Grin Ah ßi de kntör aLaßiLSeydim :yikildim:
Âh be.
Ara
PCKoPaT
nergiZ SerSi Senin kaynanan oLuoSa ßenim Annem oLuo dime ßu Big Grin Aman aLLaam ßu ßi kaßuS mu Big Grin
Âh be.
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 211 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 06:45 PM