ne askı lem bu devırde askımı varmıs sız asık dıgılsınız ben haber verrım sız asık olunca sıze:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
08-20-2007, Saat: 11:16 AM <
allah allah nıye ole dıyoon yaww bız gayet asıgız demı pckopatım:yikildim::yikildim::yikildim:
hea nergiZ o a$k nedir ßiLmio SerSiiiii duy ßunLarı duyy a$kı ya$ayan ßiLir ahhaha
Âh be.
08-20-2007, Saat: 11:20 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hea nergiZ o a$k nedir ßiLmio SerSiiiii duy ßunLarı duyy a$kı ya$ayan ßiLir ahhahaO MU BILMIYOR PEK SANMAM LENN OLE BI BILIYOR KI AMA BIZIM ASKIMIZ LEYLA MECNUN ASKI BIZIM KI BASKA PCKOM
lem bı an kendımı akynana semra gıbı hıssettım daldan dala :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
orası dogru lem
kaynana serso :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
08-20-2007, Saat: 11:24 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:orası dogru lemANAM BENIM KAYMNANIMI OLDUN SEN SINCIK SERSERII:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
aLLah ne$emi ßoSmaSın ßu gün ßaya ßi keyifLiyim yhaw Ah ßi de kntör aLaßiLSeydim :yikildim:
Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 295 Ziyaretçi