PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLLah ne$emi ßoSmaSın ßu gün ßaya ßi keyifLiyim yhaw Ah ßi de kntör aLaßiLSeydim :yikildim:ONUDA HALLEDERIZ ASKIMM BEN YEMEGE GIDIYOOM SIMDI SIZ AYRILMAYIN BURDAN SEVGILI KAYNANAM SERSERI VE SEVGILI ASKIMM PCKOM OLDUMU LENN KAYNANAMIN ELLERINDEN SAYGIYLA OPERIM:yikildim::yikildim::yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
08-20-2007, Saat: 11:27 AM <
dımam Sen kaynananın €Linden öp de... kaynanan Seni öperSe oLay çıkarrım ßiLeSin
Âh be.
kaynanan da senın gçzlerınden öper nergız cabuk gıt cabbuk canım benım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
08-20-2007, Saat: 11:43 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaynanan da senın gçzlerınden öper nergız cabuk gıt cabbuk canım benım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:GELDIM BILE :yikildim::yikildim: SEVGILI KAYNANAM askım sen merak etme ben kaynanamı yaklaştırmam yanıma :yikildim::yikildim:
ne cabuk gıttın geldın yaf
ısınlandın mı nedır :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: kaynananım ben senı saygı göster sımdıkı genclerde cok saygısız yafs :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
08-20-2007, Saat: 11:49 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne cabuk gıttın geldın yafya ole atıstırdım ya cok affedersınız efendım ne emrınız olur cay kahve ne ıcerdınız :yikildim::yikildim::yikildim:
$imdi de ߀n gityom ßüSSürü i$im war Size ii €qLenCeLer
Âh be.
08-20-2007, Saat: 11:51 AM <
laan aşkım nerdesın bak ortalarda yokkk gırtlaklarım senı cabuk gel buraya nerde surtuyorsa artık :yikildim::yikildim::yikildim:
kahve alım canım ama sade olsun ne sıcak ne soguk ne uc seker ne ıkı sekr ne cok karıstır ne az karıstır :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
böle bısey olsun ıste :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: bak ıstedıgım gıbı olmassan pc kopattan bosarım senı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
08-20-2007, Saat: 11:53 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kahve alım canım ama sade olsun ne sıcak ne soguk ne uc seker ne ıkı sekr ne cok karıstır ne az karıstır :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:ohaa anam sende nazlı kaynanaymışın beee:yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 123 Ziyaretçi