:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
rocker_nergiz
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLLah ne$emi ßoSmaSın ßu gün ßaya ßi keyifLiyim yhawBig Grin Ah ßi de kntör aLaßiLSeydim :yikildim:
ONUDA HALLEDERIZ ASKIMM BEN YEMEGE GIDIYOOM SIMDI SIZ AYRILMAYIN BURDAN SEVGILI KAYNANAM SERSERI VE SEVGILI ASKIMM PCKOM OLDUMU LENN KAYNANAMIN ELLERINDEN SAYGIYLA OPERIM:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
PCKoPaT
dımam Sen kaynananın €Linden öp de... kaynanan Seni öperSe oLay çıkarrım ßiLeSinAngry Big GrinBig Grin Tongue
Âh be.
Ara
EndLess
kaynanan da senın gçzlerınden öper nergız cabuk gıt cabbuk canım benım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
rocker_nergiz
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaynanan da senın gçzlerınden öper nergız cabuk gıt cabbuk canım benım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
GELDIM BILE :yikildim::yikildim: SEVGILI KAYNANAM askım sen merak etme ben kaynanamı yaklaştırmam yanıma :yikildim::yikildim:
Ara
EndLess
ne cabuk gıttın geldın yaf

ısınlandın mı nedır :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: kaynananım ben senı saygı göster sımdıkı genclerde cok saygısız yafs :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
rocker_nergiz
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne cabuk gıttın geldın yaf

ısınlandın mı nedır :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: kaynananım ben senı saygı göster sımdıkı genclerde cok saygısız yafs :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
ya ole atıstırdım ya cok affedersınız efendım ne emrınız olur cay kahve ne ıcerdınız :yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
PCKoPaT
$imdi de ߀n gityomBig Grin ßüSSürü i$im warBig GrinBig Grin Size ii €qLenCeLer Big Grin
Âh be.
Ara
rocker_nergiz
laan aşkım nerdesın bak ortalarda yokkk gırtlaklarım senı cabuk gel buraya nerde surtuyorsa artık :yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
EndLess
kahve alım canım ama sade olsun ne sıcak ne soguk ne uc seker ne ıkı sekr ne cok karıstır ne az karıstır :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

böle bısey olsun ıste :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

bak ıstedıgım gıbı olmassan pc kopattan bosarım senı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
rocker_nergiz
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kahve alım canım ama sade olsun ne sıcak ne soguk ne uc seker ne ıkı sekr ne cok karıstır ne az karıstır :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

böle bısey olsun ıste :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

bak ıstedıgım gıbı olmassan pc kopattan bosarım senı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
ohaa anam sende nazlı kaynanaymışın beee:yikildim::yikildim:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 83 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 07:49 PM