:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
rocker_nergiz
:yikildim::yikildim::yikildim:karar ver bakam ne ıstıyon ozel ucakla gonderecem sana antalyadan:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
EndLess
kaynana dedın mı böle olar az cektırmedın kaynanam bana smilie12a.gif smilie12a.gif smilie12a.gif smilie12a.gif smilie12a.gif
Ara
rocker_nergiz
şimdide Acisini Bizdenmi Cikariyoon SmileSmile Smilehazirv Eline DüşmüşüzSmileSmileSmileSmile
Ara
Rüya Güzeli
ßen Pckopat die ßi çapkın arıyodum ßurdamı acaßa Big Grin
Ara
EndLess
yok yaw ben ıyı huylu bı kaynanayım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
Ara
rocker_nergiz
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yaw ben ıyı huylu bı kaynanayım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
GORUCEZ BAKALIMIIMISIN DEGILIMISIN HELE BU OLMA SACLARINI YOLARIM TEK TEK:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
EndLess
bese yafs bızım kaynana nasıl daha bılmıyoruz Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin nese saygı göstertrız aslım ıcın Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
Ara
rocker_nergiz
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bese yafs bızım kaynana nasıl daha bılmıyoruz Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin nese saygı göstertrız aslım ıcın Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
ne kadarda kotu olsa cadı olsa kı belkıde dunya tatlısıdır bılınmez sevgılın sevgın ıcın sevıceksın annesınıde serserı hepmız ole yapıcaz Smile
Ara
korkusuz
sevne kapler yanlımaz bunu unutmayınız
Ara
EndLess
oarası öle aslı ıcın yapıyoruz zaten Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 80 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:04 PM