olum bittinizz nan s,z ülkenin en önmli heckarlarıyla
temas halindeyim şu an bire bir.....
temas halindeyim şu an bire bir.....
Sanırım bir sorun var...
|
olum bittinizz nan s,z ülkenin en önmli heckarlarıyla
temas halindeyim şu an bire bir..... Alıntı:rica ediore ehu ehu....ercan abi atilla abide az sazan değil ama dimi Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi yine iyi yanıma denk geldim...programı önce kendimde denedim...sonra sana gönderdim, hem benimde ifadelerim silindi, pc de aptallaştı kafası esince reset atıyor...ama şuan toparladı biraz kendini... daha beter olur inşallah pc n inşallah annen çiçekleri sularken onuda sular sen evde yokkennn ... Alıntı:[COLOR="Black"]olum bittinizz nan s,z ülkenin en önmli heckarlarıyla atilla abi tehditte bulunma şifrenide alırım walla...bak sonra o şifreyide değiştiririm, bidaha hiç açamazsın o pcyi... Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehu ehu....ercan abi atilla abide az sazan değil ama dimi olum benim tek saznlıgımm sizlere olan güvenimm adi herifler şimdi anlayın sizi hem ne kadar sevdigimii hayvan eti yiyenlerrr..... Alıntı:daha beter olur inşallah pc n inşallah annen çiçekleri sularken onuda sular sen evde yokkennn ... o nasıl beddua abi... tamam edit ile ilgili sorunla ilgilenilecek arkadaşlar gelişmeleri sizede bildiririm şimdilik editsizsiniz mesajlarınızı ona göre yazın yoksa bu mesajlar aleyhinize delil olarak kullanılacaktır
sana böle müstahaktır olum allah senin pc n i dermansız dert verririr inşallahh...
Alıntı:[COLOR="Black"]olum benim tek saznlıgımm sizlere olan güvenimm [COLOR="Black"]ben vejeteryanım abi...o eti sen yiyon sultanköyde gördüm, canlı canlı yedin hayvanı[/COLOR] canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ulan papucumun modu sanada sorcam bu yaptıklarının hesabınıı........:yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|