öyle dakkasına kalmaz satışa çıkarırım hemen
ee ne demiştim yalandan kim ölmüş
ee ne demiştim yalandan kim ölmüş
Sanırım bir sorun var...
|
öyle dakkasına kalmaz satışa çıkarırım hemen
ee ne demiştim yalandan kim ölmüş Alıntı:öyle dakkasına kalmaz satışa çıkarırım hemen [COLOR="Black"]wayyy bee, seninde aşkın yalanmış yalanmış öle olsun[/COLOR]
olum işte sizin karekterinizz bu
3 kuruşluklar sizzzzii nediyim ben sizee hişt sen papucumun modu öle benim yanımda olmayka kutrtalumassın elimden gitti benim çıtırlarr ahh ahhhhhh..... Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wayyy bee, heeeee işte hemen yap bi slayt koy bunu üserinee formaaa sana iş çıktıı ... Alıntı:[COLOR="Black"]olum işte sizin karekterinizz bu [COLOR="Black"]allam hakaretlere bak, bana söyleseydi ömür boyu konuşmazdım ercan abi.... atilla abi ne geldi aklıma biliyonmu...dekolte geldi abi[/COLOR]
Demekki sevgili arkadaşlarım bir süre editlenmesi gereken mesaj yazmıyoruz
[COLOR="Black"]bu arada editleme sorunuda hallolmuş, artık edit yapabiliyorum...
tşkler...[/COLOR] YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Demekki sevgili arkadaşlarım bir süre editlenmesi gereken mesaj yazmıyoruz :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ya olaya yaklaşımın bilee karizmaa be yaaaa.....:hihi:hihi Alıntı:Demekki sevgili arkadaşlarım bir süre editlenmesi gereken mesaj yazmıyoruz [COLOR="Black"]hatasız kul olmaz... gerekir abi, ben yanlış yapmadan yapamam... tşkler...[/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|