Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ankette benim adımda yer alsın...
çünkü iki çirkinin arasında muhteşem karizmam patlama yapıcak
beni güldürdünya adem Allah ta seni güldürsün emi
şakacı çocuk seni
Sanırım bir sorun var...
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ankette benim adımda yer alsın... beni güldürdünya adem Allah ta seni güldürsün emi şakacı çocuk seni
Merhaba arkadaşkar,
Bildiğiniz üzere birtakım olaylardan dolayı çok güzel paylaşımlarımızı paylaşımcı üyenin silmesi nedeni ile forumlarımızda kötü görüntüler oluşmuştu. Bu sorunun önüne geçebilmek için sınırlı zaman aralığında bir editleme sistemi getirdik. Bunu bir gün olarak atadık. ( Ama yanlışlıkla bir dakika yapmışız şuanda düzeldi ) Sizlerin yorumlarına istinaden tekrar bir düzenlemeye gidebiliriz. Zaten hatalı mesajlarınızı birkaç dakika içerisinde farkedip editleyebileceksiniz. Ama 24 saatin sonraki düzenlemeler için moderatöre bildir butonunu kullanabilirsiniz. Yok ben sınırsız editleme isterim derseniz tartışmaya açık sonuç itibari ile bu forum sizlerin. Kötü görüntüler oluşmasını sizlerde istemezsiniz. Sevgilerimle, Admin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Merhaba arkadaşkar, tşk ler sayın adminim istersen fotoyu ver senide meşhur edelimmm.... Admin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Merhaba arkadaşkar, tşk ler sayın adminim istersen fotoyu ver senide meşhur edelimmm.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|