kullanıyorum...
Anket Başlığı: Sigara kullanıyormusunuz? |
|||
Evet | 27 | 42.19% | |
Hayır | 37 | 57.81% | |
Katılımcı sayısı: | 64 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
$!g@?@ kUlL@nIyOmUsUnUz ???
|
09-13-2007, Saat: 11:25 AM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben kullanıyorumABİ BENCE HİÇ BÖLE DÜŞÜNCELERE KAPILMA YA BİR GÜN SEVDİÄžİNE KAVUŞURSAN YA SEVDİÄžİNE KAVUŞTUKTAN SONRA ÖLÜRSEN SEVGİLİNİ ARKANDA Bİ BAŞINA BIRAKIRSIN HEM Bİ BAKIMDAN DA ZEHRLENİYORSUN HEMDE GÜNAHA GİRİYORSUN BUNU HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ LÜTFEN HERKESE SÖLÜYORUM HİÇ KİMSE SİGARA KULLANMASIN..................
09-13-2007, Saat: 11:28 AM <
!i!CaSNıN!i! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana kim yakışıklıyken ölcen die garanti verdi bunun şakası bile hoş değil arkadaşımDOÄžRU SÖLÜYOR. LÜTFEN BURDAN SİGARA İÇENLERE SÖYLÜYORUM BEN SİZDEN KÜÇÜÄžÜM DİYE DOÄžRUYU BİLMİYORUM DİYE AŞŞAÄžILASANIZ BİLE SİGARA İÇMEYİN BEN KENDİM KULLANMIYORUM KULLANANLARLA DA PEK FAZLA YAKINLIK KURMUYORUM yaraliyureq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siqaraa ııyyy onun kdrr iqrenc kötüü bişee yoqqqqqqqqqq:S sen neye iğrenç dedin hee o benim biricik zehirim:hihi:hihi _E_L_İ_F_C_A_N Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DOÄžRU SÖLÜYOR. LÜTFEN BURDAN SİGARA İÇENLERE SÖYLÜYORUM BEN SİZDEN KÜÇÜÄžÜM DİYE DOÄžRUYU BİLMİYORUM DİYE AŞŞAÄžILASANIZ BİLE SİGARA İÇMEYİN BEN KENDİM KULLANMIYORUM KULLANANLARLA DA PEK FAZLA YAKINLIK KURMUYORUM yaa ama çok sewioruum yaaaa hem nie yakınlık kurmuyosun sanadamı içirirler merak etme yamaslar bende senin yaşında ilk öle yapıyodum ama doğru yola döndüm sigara sigara sigara:hihi SECO_UA22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sigara mı yok ben almiim alma sen alma paran biter dimi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 13 Ziyaretçi